TUDÓSÍTÁS

A második félidőben beindult a Vidi-henger

Az első 45 perc után még 0-0 állt az eredményjelzőn, de Mitrovics a 60. percben kinyitotta a gólcsapot, és meg sem álltunk hat találatig.

Az elmúlt napok havazása után hatalmas eső zúdult a Sóstói Stadion gyepszőnyegére pénteken, így napközben többen is elbizonytalanodtak, hogy meg lehet-e rendezni a Siófok elleni meccset. Végül a pályamunkásoknak és annak köszönhetően, hogy délután ötre elállt a csapadék, ha nem is tökéletes, de elfogadható talajú pálya várta a játékosokat.

Az első félidő nagy küzdelmet és néhány helyzetet hozott mindkét kapu előtt. Részünkről Kovács, Nikolics és Paraiba jutottak legtöbbször a vendégek kapujáig, de sajnos komoly lehetőséget nem sikerült kialakítanunk, bár az első 45 perc végére magasabb fokozatra kapcsoltunk. A vendégek legaktívabb játékosa Máté és Pál voltak, de ők sem tudták megoldhatatlan feladat elé állítani a védelmet vagy Bozsovicsot.

A második játékrészben hatalmas fölényben játszottunk, és érezni lehetett, előbb-utóbb valahogy gólt szerzünk és meglesz a meccs, de arra ami végül történt, kevesen számítottak. Mitrovics egy jobblábas lövéssel kezdte meg a gólgyártást, majd Tímár kiállítása és a szabálytalanságért megítélt büntető értékesítése (Nikolics volt az ítéletvégrehajtó) után beindult a henger. Gyurcsó óriási gólja és Nikolics második találata már azt jelentette, hogy tetemes előnnyel érkezünk a hajrához, a Siófok pedig teljesen hitehagyottá vált. A lefújás előtt előbb Juhász ballal volt eredményes, majd egy kipattanó labda után Oliveira egy 17 méteres bombával állította be a végeredményt.

Fantasztikus formában játszik csapatunk José Gomes irányítása alatt, mindhárom tavaszi bajnokinkat megnyertük, ezeken 14 gólt lőttünk és egyet sem kaptunk. Jövő vasárnap Diósgyőrbe látogatunk, ahol egy igazi rangadón folytathatjuk a remek sorozatot.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek