ELLENFÉL-LES

A legutóbbi öt bajnokiján tíz pontot szerző Debrecen érkezik Felcsútra

Leonel Pontes együttese a tabella kilencedik helyéről várja a szombati mérkőzést.

A DVSC a téli szünetet csak azért nem töltötte kiesőhelyen, mert több győzelemmel rendelkezett, mint az MTK. A rossz őszi sorozat után, tavasszal magukra találtak Leonel Pontes tanítványai, hiszen a február 18-a óta lejátszott kilenc bajnokiból négyet megnyertek, kétszer ikszeltek és háromszor kikaptak. A vetélytársak eredményei miatt még most sem lehetnek azonban nyugodtak, csak három ponttal előzik meg a tizenegyedik DVTK-t. 

Az elmúlt öt fordulóban csak egyszer kaptak ki (Mezőkövesden) és megverték a Vasast, a Gyirmótot és a Haladást is. Legeredményesebb játékosuk Holman Dávid, aki hétszer talált be eddig az ellenfelek hálójába.

Az előző játéknapon a Haladást 4-2-re legyőző csapat a következő játékosokból állt: Danilovic - Osváth, Szatmári (Mészáros), Ioan-Constantin, Tőzsér, Holman (Suk Hyunjun), Ferenczi, Brkovics, Könyves, Jovanovics, Handzic (Sekulic).  

A 2016-2017-es szezonban már kétszer találkoztunk a Lokival és mindkétszer nyertünk, Felcsúton 5-1-re, a Negyerdei Stadionban pedig 1-0-ra.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek