A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Paksi FC bajnokit

Michael Boris és Bognár György nyilatkozott a lefújás után az újságíróknak.

Michael Boris:

"Először is azt gondolom, örülhetünk az egy pontnak, persze, ha nem ez lenne az utolsó mérkőzés, jobban kielemeznénk, hogy hogyan tudtunk volna jobban védekezni. A Paks ellen mindig nehéz játszani, egy erős csapatról van szó, ezt mutatja az is, hogy kupadöntőbe jutottak és ők lőtték a legtöbb gólt. Hálás vagyok a játékosoknak, azért, ahogy az elmúlt hetekben játszottak, ez az igazi csapat, ez az igazi arcuk. Látszott, hogy mennyire akarják a sikert, főleg a meccsek utolsó perceiben. Jöhetett volna hamarabb is ez a jó forma, hiszen a Vidi mindig címeket akar nyerni. De azt gondolom, hogy ahogyan a szurkolóink, mi is boldogok lehetünk a kilenc meccses veretlenségi sorozat miatt. Beszélhetnénk elhullajtott pontokról, lehet, hogy meg lehetett volna a harmadik vagy akár a második hely is, de örülünk, hogy kijöttünk a hullámvölgyből, és annak is, hogy a szerdai eredmény a kupadöntőben nekünk kedvezően alakult."

Vezetőedzőnket a sajtótájékoztatón jövőjéről is kérdezték:

"A szerződésem világos volt a kezdektől mindkét fél számára, azaz a kontraktus a szezon végéig szól. Ahogy akkor is beszéltünk róla, olyan edzőt kerestek, aki ismeri a magyar mezőnyt, és képes segíteni a csapaton. Biztosan leülünk majd megbeszélni a jövőt hamarosan, de a döntés a klub kezében van."

Bognár György:

"Elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével, különösen a fiatalokkal, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Nagyon jól futaballoztunk, szerintem jobbak is voltunk, mint a hazaiak, sajnálom, hogy végül nem nyertünk. Örülök, mert egy izgalmas, eseménydús mérkőzés volt. Hasonló szezon van mögöttünk, mint a tavalyi, ezúttal is mi lőttük a legtöbb gólt és mi adjuk a gólkirályt. Azt gondolom, hogy nem szomorkodhatunk, teljesen reális a hatodik hely."

A teljes sajtótájékoztatót megtekintheted ide kattintva.

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek