SZURKOLÓI

A helyszínen is lehet jegyet venni a diósgyőri rangadóra

A DVTK döntése értelmében a miskolci stadion pénztáránál is válthatnak belépőt szurkolóink, 1200 forintos áron. Klubunk szurkolói buszt indít a találkozóra! 

Csapatunk 2013. november 24-én, vasárnap délután 16:30-kor Miskolcon lép pályára a DVTK vendégeként. A piros-fehérek jelenleg holtversenyben a Haladással, a tabella harmadik helyén állnak. Jól mutatja Tomiszlav Szivics csapatának erejét, hogy 14 fordulót követően eddig csupán kétszer kaptak ki, igaz mindkét alkalommal nagy arányban (DVSC - DVTK 4-0, DVTK - FTC 1-4).

Jegyinfó

A találkozót fokozott minősítésű mérkőzésnek nyilvánították, azonban a DVTK stadionjában új fajta beléptető rendszer üzemel, ezért a jegyvásárlásnál mindenkinek kötelező megadnia a nevét, születési idejét, és születési helyét. A belépésnél mindenkinek fényképes személyazonosító okmánnyal kell igazolnia magát.

A mérkőzésre a Vidi-szurkolók előzetesen Székesfehérváron vásárolhattak belépőt, november 20-22 között. A DVTK pénteki tájékoztatása szerint - az előzetes információktól eltérően - a helyszínen is lehet majd jegyet vásárolni 1200 forintos áron. A szervezők kérik a szurkolókat, időben érkezzenek meg, hogy a jegypénztáraknál és a beléptetésnél való sorban állást megelőzzék.

Utazási infók

A DVTK elleni rangadóra klubunk autóbuszos utazást szervez. A buszjegyeket kizárólag elővételben lehetett megvásárolni november 20-22 között a Sóstói Stadionnál.

A gyülekező a meccs napján 11 óra 15 perctől a szokásos helyen lesz a Piac téren a Munkaügyi Hivatal előtt. A buszok 11:30-kor indulnak el és az út folyamán két alkalommal 15-20 perces pihenőre fognak megállni. A mérkőzés után azonnal indulnak a buszok Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek