FELKÉSZÜLÉSI MECCS

A BVSC-Zugló ellen játszottunk edzőmérkőzést

A vendégek 3-2-re megnyerték a felkészülési mérkőzést. 

A válogatott szünetben zárt kapus edzőmeccsen fogadtuk az NB II-es BVSC-Zugló együttesét.

Barátságos, 2024-2025, Felkészülési mérkőzések, Nyári- és őszi barátságos mérkőzések

11 október péntek

Fehérvár FC
  • Babos
  • Kovács

2-3

Fehérvár FC Edzőközpont Székesfehérvár

BVSC-Zugló
  • Batai
  • Kocsis
  • Pekár

Fehérvár FC

Nagy Gergely - Simut Mario, Huszti András, Spandler Csaba (Kasper Larsen 46'), Ivan Milicevic (Holender Filip 46') - Csongvai Áron (Kalmár Zsolt 46') - Katona Mátyás, Kovács Bence (Szabó Bálint 46'), Kovács Mátyás, Pető Milán (Babos Bence 46') - Nicolas Stefanelli (Tóth Tamás Vid 46')

BVSC-Zugló

Megyeri Gábor - Hesz Olivér, Szilágyi Máté, Pekár László, Székely Krisztián, Benkő-Bíró Norbert, Király Ákos, David Nwachukwu, Mucsányi Miron, Batai Tamás, Kocsis Bence


Pető Tamás a Nagy G. – Simut, Huszti, Spandler, Milicevic – Csongvai – Kovács M., Kovács B., Katona, Pető – Stefanelli tizenegyet jelölte a kezdőcsapatba. A kispadon Veszelinov, Virágh, Larsen, Bedi, Kalmár, Kecskés, Szabó B., Holender, Babos és Tóth T. kapott helyet. A keretből ezúttal hiányoztak a felnőtt és utánpótlás-válogatottaknál szereplő játékosaink.

Az első nagy helyzet Stefanelli nevéhez fűződött, aki a 18. percben egyedül tört kapura, de mellé lőtt.

A 22. percben egy védelmi hibát követően vezetést szerzett a vendégcsapat: Batai Tamás szemfülesen labdát szerzett, majd a hálóba lőtt (0-1). A félidő hajrája is a BVSC-é volt: a 41. minutumban Kocsis Bence a hosszú felsőbe tekert (0-2), majd két perccel később Pekár László közelről a harmadik vendéggólt is megszerezte (0-3).

A szünetben hét új játékos érkezett: Larsen, Bedi, Kalmár, Babos, Holender, Szabó B. és Tóth T., míg az első félidei csapatból Nagy G., Simut, Kovács M. és Huszti maradt a pályán.

A 77. percben Holender bal oldali beadásánál Babos emelkedett a legmagasabbra, majd a kapuba bólintott (1-3). A 81. percben ismét Holendertől indult az akció a bal oldalon, végül a lábak sűrűjében ide-oda pattogó labdát Kovács Mátyás helyezte a hálóba (2-3). Újabb gól már nem született, a vendégek 3-2-re megnyerték az összecsapást.

A következő tétmeccs október 20-án vár a csapatunkra, ekkor a Ferencvárosi TC-hez látogatunk.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek