A bajnoki szünetben sem maradunk foci nélkül

A héten csak NB I-es meccset nem láthatunk. Lesz viszont Ligakupa-, válogatott-, NB II-es, és NB III-as mérkőzés is.

Ligakupa, C-csoport, 3. játéknap

2012. október 10. (szerda) 17 óra: ZTE - Videoton FC

A csoportban egy döntetlennel és egy győzelemmel az élen állunk, megelőzve a két mérkőzésen három pontot szerző ZTE-t. Amennyiben három ponttal térünk haza a másodosztályú Zalaegerszeg otthonából, azzal nagy lépést teszünk a csoportból való továbbjutás felé.

Ligakupa, C-csoport, 6. játéknap

2012. október 13. (szombat) 17 óra: Videoton FC - Kaposvár

A mérkőzést eredetileg december 5-én rendezték volna meg, azonban mivel december 6-án Portugáliában játszunk a Sporting ellen EL-csoportmeccset, ezért előrehozták erre a hétre ezt a találkozót, kihasználva a válogatott mérkőzés miatti bajnoki szünetet. 

Válogatott, vb-selejtező

2012. október 12. (péntek) 21 óra 30 perc: Észtország - Magyarország (TV: M1)

Kiütéses győzelemmel kezdte a magyar válogatott a 2014-es vb-selejtező küzdelmeit, ezt követően azonban a csoport favoritjától - Hollandiától - kaptunk ki hazai pályán 4-1-re. Egervári Sándor fiainak Tallinnban kell javítaniuk, azonban egyáltalán nem vár könnyű mérkőzés válogatottunkra, melynek keretében ezúttal is helyet kapott Gyurcsó Ádám.

NB III. Duna-csoport, 9. forduló

2012. október 13. (szombat), 15 óra: Sárisáp - Videoton FC II

A bajnokságban sokáig listavezető második csapatunk a legutóbbi fordulóban hazai pályán szenvedett 2-0-s vereséget Bekő Balázs csapatától, a Budaörstől. Nagy Zsolték hétvégén a Sárisáp vendégeként javíthatnak.

NB II. Nyugati-csoport, 9. forduló 

2012. október 13. (szombat) 15 óra: ZTE - Puskás Akadémia

Benczés Miklós csapata továbbra is szenzációs formában szerepel az NB II-es bajnokságban, melynek Nyugati-csoportját továbbra is veretlenül vezetik. Hétvégén ahhoz a ZTE-hez látogatnak Kleinheislerék, akikkel szerdán a Vidi játszik a Ligakupában.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek