A 18. Vidi - Puskás Akadémia következik kedden este a MOL Aréna Sóstóban

A két csapat egymás elleni mérkőzésein rendszerint sok gól születik.

Kedden 20:15-kor 18. alkalommal találkozik az élvonalban együttesünk a Puskás Akadémia FC-vel. Az eddigi 17 bajnokiból tíz meccset mi nyertünk meg, négy döntetlen mellett pedig három alkalommal a felcsúti csapat diadalmaskodott. 30 gólt szereztünk, 15-öt kaptunk. 

(Fotó: magyarfutball.hu)

A Vidi pályaválasztása mellett eddig 8 bajnokit rendeztek meg, 5 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség a mérlegünk. A gólkülönbség a pályaválasztásunk mellett 16-10. Érdekesség, hogy egy alkalommal az MTK stadionjában láttuk vendégül a Puskás Akadémiát, akkor 2-0-ra nyertünk

A legelső bajnoki találkozót 2013. október 19-én játszottuk Székesfehérváron a Puskás Akadémia ellen. A meccset 3-0-ra megnyertük, a párosítás első gólját Zé Luis szerezte. 

A legeredményesebb Vidi-játékos a felcsúti együttes ellen Nikolics Nemanja, aki a 30 fehérvári gólból ötöt szerzett a PAFC ellen. 

A statisztika szerint kedden sok gól várható majd a MOL Aréna Sóstóban, ugyanis csapatunk pályaválasztása mellett átlagban három gól születik a két csapat egymás elleni bajnokijain. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek