"Iskolák szurkoljatok!" - a Kossuth Lajos Ált. Isk. lett az első

Második helyen a Nemes Nagy Ágnes Középiskolai Leánykollégium végzett, míg a tavalyi győztes - Arany János Ált. Isk. - ezúttal "bronzérmes" lett.

A 2010/2011-es idény tavaszi szezonjában is folytatódott az "Iskolák szurkoljatok!" elnevezésű program, amely a tavalyi évhez hasonlóan, idén is nagy sikert aratott a diákok, a pedagógusok és a kísérők körében is. Az iskolák részvételét ezúton is köszönjük, illetve azt az együttműködést és segítséget, amely jelentősen hozzájárult a programsorozat sikeréhez.

Az őszi és a tavaszi szezonban összesen, közel 3000 diák jött el a Vidi hazai mérkőzéseire. A tavaszi szezonban újdonságnak számított, hogy a tanulók nagyszülei is ingyen tekinthették meg a mérkőzéseket, unokáikkal együtt a Sóstói Stadionban.

Érdemes volt minél nagyobb létszámban kijönni, hiszen a bajnoki év végén, az összesített létszám alapján az első három helyezett intézmény, értékes nyereményeket vehetett át.

I. hely Kossuth Lajos Általános Iskola: 25 darab Nike kosárlabda és 15 Nike focilabda

II. hely Nemes Nagy Ágnes Középiskolai Leánykollégium: 15 darab Nike kosárlabda és 15 Nike focilabda

III. hely Arany János Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI: 10 darab Nike kosárlabda és 10 Nike focilabda


Külön érdekesség, hogy nem csak székesfehérvári intézményekből, hanem megyei iskolákból is érkeztek diákcsoportok, megtekinteni a Vidi meccseit, illetve az országhatáron túlról is.
A program folytatását a 2011/2012-es idényben is tervezzük, erről természetesen minden intézményt időben értesítünk!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek