Vásárold meg a belépődet a MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC bajnokira

14 év alatti gyermekek ingyen tekinthetik meg a mérkőzést, amennyiben elővételben váltják meg jegyüket. A díjmentes belépőre vonatkozó részletek az alábbi cikkben olvashatók.

Az OTP Bank Liga 2020-2021-es szezonjában a 9. fordulóra sorsolták ki a MOL Fehérvár FC - FTC bajnoki rangadót, aminek eredetileg november 1-jén, 16.00-tól adott volna otthont a MOL Aréna Sóstó. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) határozata értelmében a találkozó új időpontban kerül megrendezésre, mégpedig október 31-én, 19.30-tól. A változás előzményeiről ide kattintva olvashatsz részleteket.

A találkozót a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette, ezért a jegyvásárláskor a személyes adatok megadása (név, születési hely, születési idő) kötelező az online-jegyvásárlás, valamint a személyes jegyvásárlás alkalmával is. Klubkártya megadása nem kötelező!
Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél!

Ha nem szeretnél minden mérkőzésre külön jegyet váltani, vásárolj éves bérletet! A kedvezményes ár mellett egyedi nyakpántot és bérlettartót adunk ajándékba minden bérletvásárlás mellé!
Részletekért kattints ide!

A mérkőzés napján jelentősebb forgalom várható a MOL Aréna Sóstó környékén, így javasoljuk, hogy a megszokottnál előbb indulj el majd a meccsre!

Jegyárak

Meccsnapon az 1-es, 3-as és 4-es számú pénztárak 15:30-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek. 

A járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy a bankkártyás fizetést részesítsétek előnyben!
A pénztáraknál meg lesz jelölve, hogy melyik pénztárban lehet majd készpénzzel és melyikben bankkártyával fizetni. 

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattints ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet, meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül! A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók 14 év alatti gyermekek számára.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők
 

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop

8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10.,  MOL Aréna Sóstó

Hétköznap:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétfőtől - péntekig
12:00-17:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)

Hétköznap 9:00-18:00,
hétvégén 10:00-16:00

Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide!

Javasoljuk, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen: mlsz@tex.hu

Minden Vidi-szurkolót várunk október 31-én a MOL Aréna Sóstóba!

Author: Wéninger Ákos

Photo: molfehervarfc.hu

More news