SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Mezőkövesd elleni bajnokira

Kapunyitás 15:30-kor, a megnyitott szektorok beengedőkapui közül a VIII-as kivételével mindegyik működik majd. Szurkolói busz indul 16 órakor és 16:15-kor. Ismételten útlezárásokra lehet számítani.

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában a tabella 6. helyén álló Mezőkövesd Zsóry FC látogat a MOL Aréna Sóstóba.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a környéken nagy forgalom várható, ezért aki teheti, időben induljon el a mérkőzésre!

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható.

Meccsnapon az 1. és 4. számú pénztárak 13:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőség, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. A főpénztár szombaton és vasárnap sem nyit ki.

Kérjük, hozzanak magukkal személyi azonosításra alkalmas okmányt, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ellenőrizheti a jegyen szereplő adatokat. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

A Mezőkövesd elleni mérkőzésen a megnyitott szektorok beengedőkapui közül a III-as, IV-es és VIII-ast kivéve a MOL Aréna Sóstó minden beengedőkapuja működik majd.

Meccsnapon a megnyitott - azaz az 1. és 4. számú - pénztáraknál rangadóbérlet vásárolható! További részletekért kattintson ide!

KAPU

SZEKTOR

I-II. kapu

A szektorok (A1, A2, A3)

V-VI. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)

VII. kapu

D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD, D4, D5, D6)

IX. kapu

Vendégszektor

Megközelítés

A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 15:00-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 15:00-tól nem lehet behajtani.

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán!

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljanak járműveikkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron három útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 16:00-kor, illetve 16:15-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 16 ÓRÁS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - MOL Aréna Sóstó

 

SZURKOLÓI BUSZ  - ÚTVONAL - 16:15-ÖS INDULÁS
1.

Piac tér (Palotai úton a legelső - Vörösmarty térhez legközelebbi buszmegálló) - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

Stadionbüfé

A MOL Vidi FC-Mezőkövesd Zsóry FC bajnokin 5 büfé (4 hazai és 1 vendég) üzemel majd.

Minden hazai büfében négy kasszánál fizethetnek, ezek közül háromnál csak bankkártyával, egynél pedig
csak készpénzzel tehetik ezt meg. A vendégszektornál lévő büfénél csak készpénzes fizetés lehetséges.

A Stadion Event Kft. az alábbi, gazdag kínálattal várja szurkolóinkat:

Szintén a Stadion Event Kft. üzemelteti az Aréna Bisztró Sóstót, amely a II-es kapunál 13:00 és 21:00 között meleg étellel és itallal várja szurkolóinkat.

Az Aréna Bisztró Sóstó ételkínálata az alábbi:

Author: Guber Péter

Photo: molvidi.hu

More news