SZURKOLÓI

Szurkolói információk az Újpest elleni mérkőzésre

A jegyeket nyitvatartási időben a VidiShopban is meg lehet vásárolni és egységesen 1700 forintba kerülnek. 

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában az Újpest FC otthonában lépünk pályára október 28-án, szombaton 15:30-tól. A lila-fehérekkel a mostani évadban egyszer már találkoztunk, akkor küzdelmes mérkőzésen, óriási izgalmak közepette, a hajrában egyenlítve 2-2-re végeztünk velük.

Jegyinformációk

A Szusza Ferenc Stadionba a vendégjegyek egységesen 1700 forintba kerülnek, a belépőket elővételben online és a TEX partnereknél, illetve nyitvatartási időben (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) a VidiShopban lehet megvásárolni. 

Mérkőzésnapon 14 órától két vendégpénztár nyit majd ki, a vendéglátó klub kéri szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben váltsák meg. 

Klubkártyára az online és a TEX jegyirodákban váltott jegyeknél van szükség, a VidiShopban, illetve a helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás, de arcképes igazolvány felmutatása itt is kötelező, amit a belépésnél is elkérhetnek, így javasoljuk szurkolóinknak, hogy a mérkőzésre is mindenképpen vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt. Az Újpest FC kéri, hogy a kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, vigyék magukkal a diákigazolványukat.

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a belépő megvásárlásakor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis, a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Szektorok

A Szusza Ferenc Stadionba 14 órától léphetnek be a Vidi-szurkolók, a vendéglátó klub tájékoztatása szerint részükre a C3-as és C4-es szektort jelölték ki, ahol, büfét is biztosítanak számukra. 

Utazási és parkolási információk

A BRFK a mérkőzésre érkezés megkönnyítése érdekében rendőri felvezetést biztosít a Szusza Ferenc Stadionba kilátogatni kívánók számára.

A Rendőrség kéri, hogy azok a szurkolóink, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 14:00 órakor az M1-es, valamint M7-es autópályák találkozásánál található MOL (volt AGIP ) benzinkútnál gyülekezzenek, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 14:15-kor indul.

Felhívják azok figyelmét, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, hogy ne a Megyeri út felől közelítsék meg a Stadiont, hanem a Baross u. felől az Irányi Dániel utcán keresztül a Labdarúgó utcába parkolják le a gépkocsikat és onnan az újonnan kialakított IV-es kapun keresztül lépjenek be a Stadion területére.  

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news