SZURKOLÓI

Szurkolói információk az FC Midtjylland elleni EL-selejtezőre

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 18.30-kor nyitnak csütörtökön, klubunk ingyenes buszokat indít a meccsre. Szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, így a helyszíni jegyárnál kedvezőbben, a sorban állást el

Az Európa Liga harmadik selejtezőkörében 2016. július 28-án, csütörtökön 20.30-kor fogadjuk az FC Midtjylland együttesét a Pancho Arénában. Dán ellenfelünk először a litván Sūduva Marijampolė ellen jutott tovább két 1-0-s győzelemmel, majd a liechtensteini Vaduzt búcsúztatta 5-2-es összesítéssel.

Jegyvásárlás

  • az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje.
  • Fehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.
  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy vidis klubkártyával a Vidi hazai szektoraiba, vendég klubkártyával a vendég szektorokba, MLSZ futballkártyával pedig a semleges (4J) szektorba lehet jegyet váltani.
  • a Pancho Aréna pénztárai az Európa Liga meccsek előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség lesz klubkártya felmutatása nélkül a belépők megvásárlására, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!
  • Klubunk csak névre szóló jegyet értékesít a hazai EL selejtező mérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket.
 
FONTOS!
Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy érdemes belépőjegyeiket megőrizni, hiszen az EL későbbi mérkőzéseire hatalmas kedvezményt kaphatnak, ha vásárláskor bemutatják a korábbi fordulók belépőit!


Kérjük szurkolóinkat, hogy mindenképp elővételben vásárolják meg a belépőjüket, így nem csak a helyszíni jegyárnál kedvezményesebben juthatnak hozzá, de elkerülhetik a mérkőzésnapi sorban állást is!
 

* Amennyiben bemutatja a Q1 és Q2 jegyét a VidiShopban, úgy negyedáron vásárolhatja meg belépőjét a Q3 mérkőzésre. Egy jegyet tudunk kedvezményesen biztosítani, és a jegy kizárólag a korábbi belépő tulajdonosának nevére szólhat. 
** Amennyiben bemutatja a Q1, Q2 és Q3 jegyét a VidiShopban, úgy féláron vásárolhatja meg belépőjét a PLAYOFF meccsre. Egy jegyet tudunk kedvezményesen biztosítani, és a jegy kizárólag a korábbi belépő tulajdonosának nevére szólhat. 
 

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Szektorok

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a 2D és 2E szektorokat az ultra szurkolóink részére jelöltük ki, így azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek) várjuk szurkolóinkat! 

 

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg belépőjegyeiket! 

Különjáratok

Az FC Midtjylland​ elleni EL-selejtező mérkőzésre klubunk négy szurkolói buszt indít, kettőt a piros, kettőt pedig a kék útvonalon. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak július 28-án, csütörtökön 18.30-kor, a gyülekező 18.10-től lesz. 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

Az FC Midtjylland​ elleni találkozóra indított különjáratokra a buszjegyek a Piac téri ajándékboltban július 28-án, csütörtökön 12 óráig igényelhetők.

A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig tart nyitva, ebédszünet 12:30-tól 13:00-ig. Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy jegyvásárlással kapcsolatban felmerülő kérdéseikre a +36 20 2874 560-as számon kaphatnak választ!
 

 

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news