EL

Marko Nikolics: "Nem panaszkodhatunk a kettős terhelés miatt"

Vezetőedzőnk szerint pontrúgásokból veszélyes lehet a Kalju. 

Csapatunk csütörtök este 21 órakor kezdődő EL-visszavágója előtt Marko Nikolics sajtótájékoztatón vett részt, amelyen elmondta a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásait.

"Jó eredményt értünk el Észtországban, de ugyanúgy kell majd koncentrálnunk, mint az első mérkőzésen és megismételni az ottani teljesítményünket. A párharcnak nincs vége, amíg a játékvezető a visszavágót le nem fújja. Nemcsak a továbbjutás a fontos, hanem az is, hogy koefficiens-pontokat szerezzünk Magyarországnak. Amióta én vagyok a csapat vezetőedzője, tétmérkőzésen még nem kaptunk ki és minden találkozón betaláltunk. Bízom benne, hogy még sokáig tart ez. a sorozat. A Kalju jó csapat, amely veszélyes pontrúgásokból, hosszú indításokból, és ahogyan orosz kollégám is utalt rá, egyáltalán nem adták fel a továbbjutás reményét" - fogalmazott vezetőedzőnk.

"A Bordeaux-val nem szeretnék foglalkozni, mert egyelőre száz százalékban a csütörtöki mérkőzésre koncentrálunk, ráadásul vasárnap még egy bajnokink is lesz. A kettős terheléssel zokszó nélkül meg kell birkóznunk, hiszen a szezon elején járunk. Teljesen normális, ha három-négy naponta pályára lépünk, szerintem a játékosok, a nézők is jobban kedvelik ezt, mintha csak edzések lennének, szóval nem kell kifogásokat keresnünk. A nyugati csapatok egész évben így játszanak és nem panaszkodnak miatta. Bízom benne, hogy még sokáig beszélhetünk kettős terhelésről, mert az azt jelentené, hogy sikeresen szerepelünk a nemzetközi porondon" - tette hozzá Marko Nikolics.

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news