dr. Mezey: Hibátlanul teljesítettük a feladatot

- A ma esti Pápát huszárosan megszervezte Véber György és a játékosok is felszívták magukat ellenünk – mondta a mérkőzést követően dr. Mezey György vezetőedző. – Ezért nekünk ennek a bajnokinak a megnyerése dupla energiába került, mint a múlt héten

- Ahogy azt a találkozó előtt jeleztem, nem várt ránk könnyű összecsapás, de a feladatot hibátlanul teljesítettük. Fájdalmam, hogy úgy tűnik Nagy Danit hosszabb időre elvesztettük. Egyelőre annyi tudható, hogy izomsérülést szenvedett, s az ilyen jellegű sérülések a legkellemetlenebbek egy futballista életében. Ma is láttam kiemelkedő teljesítményeket, helyenként tetszetős támadásokat vezettünk, úgyhogy panaszra nincs okunk, bár természetesen most is akadtak számomra tanulságok.

- Farkas II Balázs, pont Nagy sérülése miatt, az eddigieknél több időt tölthetett pályán. Hogy látta a Mester a játékát?

- Érti, hogy mit kellene csinálnia, hogy mit várok tőle, de olyan nagy kihagyása van az ilyen jellegű tétmérkőzések szintjén, hogy nincs meg a megfelelő ritmusa. Ám a Ligakupa meccsek kitűnően használhatók arra, hogy az olyan játékosok, mint Balázs, lehetőséget kapjanak a gyakorlásra, a meccsritmus felvételére. Kedden is játszik majd a Debrecen ellen.

- Mind Alves, mind pedig Nikolics a tizenkettedik gólját rúgta ma a bajnokságban…

- Megindult egy belső csata, s még a végén úgy járok, hogy ahány percet adok Nikolicsnak, annyit kell Alvest is játszatnom… Ezt persze csak viccből mondtam. Hála istennek két nagyon jó szándékú, értelmes labdarúgóról beszélünk, akik között nincs utálkozás, a DVTK ellen és most is láthattuk, hogy jól összejátszanak és megértik egymást a pályán. Kedves színfoltja a csapatunknak ez a két mosolygós fiú.

More news