A Vasas célzott pontosabban

A Videoton FC-Felcsút U19 és U17 nem bírt az angyalföldi csapatokkal, a Vasas együttesei otthon tartották a pontokat.


A héten változás történt csapatunk edzői posztján, Disztl László utánpótlás-szakágvezető vette át a gárda irányítását, az eddigi edzőnk, Domján Norbert az ő munkáját segíti a jövőben. A Vasas elleni találkozó első félideje kiegyenlítetten telt, valamivel többet birtokolta a labdát a hazai csapat, azonban komoly ziccerig nem jutottak el a házigazdák. Fordulás után aztán kétszer is rossz megoldást választott védelmünk, az angyalföldi fiatalok pedig kíméletlenül kihasználták lehetőségeiket. A hazaiak egy büntetőt is értékesítettek, ez később döntőnek bizonyult. A 81. percben ugyanis Sejben Viktor egy remek egyéni akció végén szépített, majd hamarosan csapatunk is kiharcolt egy tizenegyest. Kleinheisler László lövését azonban védte a hazai kapus, a Vasas így megtartotta előnyét és 3-1-re nyert.

Disztl László, a Videoton FC-Felcsút U19 edzője: Egy nagyon jó erőkből álló Vasas vendégei voltunk. Sajnos a második félidő elején vétett hibáinkat kihasználta ellenfelünk, így nekünk futni kellett az eredmény után, ebből pedig nem jöttünk ki jól.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Vasas-Kubala Akadémia U17 - Videoton FC-Felcsút U17 5-0 (3-0)
Csapatunk a bajnokság idei meccsein legyőzte a Vác és Újpest gárdáit is, a Vasashoz azonban erősen tartalékos összeállításban, fiatalabb játékosokkal kiegészülve utazott Vajda Gusztáv edző kerete. A Vasas korán vezetést szerzett, más kérdés, hogy a játékvezetőnek érvénytelenítenie kellett volna a 11. percben született gólt, mivel a hazaiak támadója egyértelműen kezezett gólja előtt. A folytatásban ugyan próbált egyenlíteni a Vidi U17, ám a Vasas támadója, Varga Szabolcs élete meccsét játszotta. A fiatal csatár előbb egy szabadrúgásgóllal vétette észre magát, majd ehhez további három gólt lőtt csapatunk kapujába. A Vasas végül 5-0-ra nyert, azonban a játék képe alapján azonban ekkora különbség nem volt a csapatok között.

Vajda Gusztáv, a Videoton FC-Felcsút U17 edzője: Megérdemelten nyert a hazai gárda, de az első góljuk egyértelműen szabálytalan körülmények között született. Fiatal játékosaim próbálták felvenni az idősebbek ritmusát, ez a mezőnyben nagyjából sikerült is, de a hazaiak határozottabban fejezték támadásaikat.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Author: Németh Zoltán