"Az első mérkőzés mindig nagyon fontos"

A Diósgyőr elleni győztes Ligakupa-meccset követően természetesen megkérdeztük a két gólszerzőt, hogyan értékelik az idegenbeli sikert.

- Az első mérkőzés mindig nagyon fontos. Legyen az akár Ligakupa-, Magyar Kupa vagy bajnoki mérkőzés. Ez a felkészülést követően mindig reális képet ad a csapat erejéről. Mi jól vizsgáztunk, ráadásul egy komoly ellenfelet sikerült legyőznünk. Külön örülök, hogy sikerült gólt szereznem és Nikonak is sikerült betalálnia a hajrában. Jól ment a játék, elégedett vagyok - nyilatkozta Torghelle Sanyi az első vidis tétmeccsét követően.

- Muszáj volt gólt rúgnom - kezdte mosolyogva Niko az értékelést. - Nem akartuk a Diósgyőrt lerohanni ezen a meccsen, inkább arra koncentráltunk, hogy higgadtan játsszunk, és ne akarjunk görcsösen nyerni. Ennek ellenére sikerült, illetve talán pont ezért! Ugyan megnyugtató előnyben vagyunk, de ennek ellenére nem szabad azt gondolnunk, hogy már kezünkben a továbbjutás. A visszavágón is ugyanilyen elszántan és lelkesen fogunk küzdeni, mint most. Nehéz dolgunk volt most is, és az lesz a második 90 percben is. Bátran ki merem jelenteni, hogy innen, Diósgyőrből egy csapat sem fog könnyen pontot vagy pontokat hazavinni, mert nagyon jó együttes Benczés Miklós alakulata. Ezért is örülök, hogy sikerült nyernünk. Annak pedig még jobban, hogy gólt is szereztem - mondta Nikolics az összecsapást követően a vidi.hu-nak.

Author: Szabó Gergő

More news