NB II - Mutumba megszerezte első bajnoki gólját (VIDEO!)

Mutumba és Vujovics is gólt szerzett a Vidi II-ben. Nézze meg a gólokat videon, melyet a hírre kattintva tekinthet meg!

 


(A felvételt a Puskás Akadémia készítette, forrás: www.pfla.hu)

Rutinos, több korábbi NB I-es játékossal felálló Szigetszentmiklós lépett pályára szombaton délután Felcsúton. Érezhető volt a két csapat közti kontraszt, a vendégek a rutinjukra építettek, míg a Vidi II gyors, lendületes támadásokkal veszélyeztetett.
Az első gólt egy szépen kidolgozott akció végén szerezte meg Mutumba, aki 15 méterről laposan és nagy erővel lőtte ki a hosszú sarkot. Érdekesség, hogy a partjelző hölgy lest jelzett, de a játékvezető az ítéletet felülbírálta és érvényesítette a gólt.
Nem kellett sokat várni a második fehérvári gólra, ezúttal is Mutumba volt a főszereplő, aki remekül húzta meg a bal szélen a labdát, majd középre lövését Rédei a saját kapujába lőtte, aki becsúszva akarta megakadályozni, hogy a középen érkező Gyurcsó és Vujovics ne tudjanak gólt szerezni. A második gól után Várhidi olyan hevesen reklamált a játékvezetőnél, hogy a rutinos trénert a lelátóra küldte a "spori".
A vendégek legveszélyesebb játékosa Pomper Tibor volt, aki körülbelül fél tucat "bombával" jelezte, hogy lövő ereje mit sem változott az évek alatt. Ráadásul szinte valamennyi kísérlete veszélyes volt Somodi kapujára. Az egykori NB I-es gólkirályt - Tóth Mihályt - viszont remekül semlegesítették a fehérvári védők, szinte észre sem lehetett venni, hogy a pályán van - és ez bizony a védelmet dicséri.
A második félidőben szintén csak Pomper átlövései jelentettek veszélyt. Vujovics szemtelenül pimasz gólja azonban végképp megpecsételte a vendégek sorsát, akik 3-0 után láthatóan feladták a mérkőzést.
Összességében teljesen megérdemelten szerzett 3 pontot a Vidi II és zsinórban két 3-0-ás győzelemmel feledtette a Barcs elleni, hazai vereséget és hármas holtversenyben a tabella élén áll a csapat!

A részletekért olvassa el ONLINE közvetítésünket!

Author: Wéninger Ákos

More news