A Videoton FC is segít a diósgyőri kapusnak

Paulo Sousa a szurkolókat is kéri: adjanak vért a Diósgyőr fiatal kapusának, Rakaczki Bencének.

Ahogy bizonyára sokan hallottak róla, a Diósgyőr fiatal kapusa Rakaczki Bence komoly betegségben szenved, melynek következtében folyamatos vérátömlesztésre van szüksége a gyógyulás érdekében. Egy ilyen helyzetben össze kell fognia mindenkinek, így vezetőedzőnk, Paulo Sousa a következő kezdeményezést tette.

- Szomorúan értesültünk Bence betegségéről. Mi a Videoton FC-nél mindannyian minden lehetséges eszközzel szeretnénk segíteni őt a gyógyulásban, így klubunktól elsőként - amennyiben vércsoportom Bence számára megfelelő, - a következő napokban vért fogok adni számára. Ugyanerre kértem a játékosainkat, a munkatársaimat is, és természetesen szeretném, ha szurkolóink is csatlakoznának ezen kezdeményezéshez. Ennek érdekében pár napon belül megszervezzük a véradási lehetőséget illetve az így összegyűjtött vér Diósgyőrbe szállítását is - mondta Paulo Sousa.

A véradás idejéről és helyéről a következő napokban itt a vidi.hu-n tájékoztatunk mindenkit, Bencének pedig mihamarabbi gyógyulást kíván a Videoton FC.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek