SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Paks elleni bajnokira (frissítve!)

A Fehérvári úti stadion a mérkőzés előtt két órával, vagyis 16 órakor nyitja meg kapuit. A Paksi FC kéri a szurkolókat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket! Szurkolói busz nem indul a találkozóra.

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában a Paksi FC vendégeként lépünk pályára július 24-én, vasárnap 18.00-tól. A bajnokság első fordulójában Csertői Aurél csapata 1-1-es döntetlent játszott a DVSC ellen. Utoljára tavasszal léptünk pályára a zöld-fehérek ellen, akkor 1-0-ra győztünk. 

Jegyinformációk

A mérkőzésre a székesfehérvári szurkolók elővételben online és a TEX partnereknél, illetve a Paksi FC Fehérvári úti stadionjában vásárolhatnak jegyeket. Ez utóbbira csütörtökön 9-12 óráig, pénteken 14-17 óráig a Paksi FC székházának I. emeletén, a Fehérvári út 29. szám alatt van lehetőség. 

A vendég szektorba elővételben 1200 forintba, a helyszínen 1400 forintba kerülnek a jegyek. A belépés 6 éves kor alatt ingyenes. A Paksi FC akciójában, azok a szurkolók, akik bármelyik, a magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzéseire szóló jeggyel érkeznek, ingyenesen tekinthetik meg az összecsapást! A regisztrációs jegyet ez esetben is meg kell váltani.

A Paksi FC kéri a szurkolókat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket! 

Vasárnap, a mérkőzés napján 12 órától a 2-es számú pénztárnál, majd mérkőzés előtt két órával már az összes pénztárnál lehet jegyet váltani a találkozóra. 

A Paksi FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát, de az online és a TEX jegyirodákban váltott jegyeknél szükség van szurkolói kártyára. 

Vendéglátóink ingyenjeggyel várnak minden olyan szurkolót, aki a franciaországi Eb-n a helyszínen szorított Juhász Rolandéknak. A tiszteletjegy kiváltása a következőképpen zajlik: 

"A pénztárnál fel kell mutatni az EB-re szóló jegyet, majd a kért adatok megadását követően, egy névre szóló, ingyenes tiszteletjegyet vehet át a szurkoló, és ezzel engedik be a stadionba" - olvasható a paksifc.hu-n.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

A Paksi FC kéri, hogy a kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Utazási infók

A vasárnapi Paksi FC elleni találkozóra klubunk nem indít szurkolói buszokat.

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news