OTP BANK LIGA

Szurkolói információk a Fradi elleni bajnoki mérkőzésre

MINDENKI SZURKOLJON! Kísérje el a csapatot, hogy együtt harcolhassunk a győzelemért a Fradi ellen is! A Groupama Aréna kapui és a jegypénztár 16.30-kor nyitnak szombaton. Az összecsapásra klubunk indít szurkolói

Hétvégén újabb rangadó vár csapatunkra. Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a Ferencvárosi TC vendégeként lépünk pályára február 25-én, szombaton 18.00-tól a Groupama Arénában. Az idei bajnokság 10. fordulójában találkoztunk utoljára a Fradival, akkor Felcsúton 1-1-es döntetlent játszottunk.

Jegyinformációk

A Groupama Arénába a vendégjegyek egységesen 2300 forintba kerülnek, a belépőket elővételben a VidiShopban nyitvatartási időben, valamint online és a TEX partnereknél válthatják meg. 

Mérkőzésnapon, 16:30-tól egy vendég jegypénztár nyit majd ki a Groupama Arénában, ezért a vendéglátó klub kéri szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben váltsák meg. 

Klubkártyára az online és a TEX jegyirodákban váltott jegyeknél van szükség, a VidiShopban és a helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás, de arcképes igazolvány felmutatása itt is kötelező, amit a belépésnél is elkérhetnek, így javasoljuk szurkolóinknak, hogy a mérkőzésre is mindenképpen vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt.

Kérjük továbbá, hogy a belépő megvásárlásakor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis, a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Szektorok

A Groupama Arénába 16:30-tól léphetnek be a szurkolók, és a vendéglátó klub tájékoztatása szerint a stadion E-szektorát nyitják meg a Vidi-szurkolók részére, ahol büfét és mellékhelyiséget is biztosítanak számukra. A büfé a mérkőzés 70. percéig tart majd nyitva.


Utazási és parkolási információk

A Fradi elleni találkozóra klubunk indít szurkolói buszt, amire a jegyek 1500 forintba kerülnek. Ide kattintva tájékozódhat a különjáratokról!

A BRFK járőrei az M1-M7 bevezető szakaszánál található MOL-töltőállomás (volt Agip-benzinkút) parkolójától 16:40-kor indulnak, és kísérik a szurkolói buszt a Groupama Arénához. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy azok, akik autóval utaznak a mérkőzésre, szintén becsatlakozhatnak a konvojba.

A Videoton FC szurkolói gépjárműveikkel az Albert Flórián utcában állhatnak meg, amit a rendőrség biztosít, illetve kordonokkal lezár.


A térkép megnyitásához kattintson a képre!

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news