EL

Szerda este már a Zimbru Stadionban edzett a Vidi

A meccs előtti utolsó gyakorlást megelőzően Henning Berget és Asmir Suljicot kérdezhették a moldáv újságírók.

Győzelem és továbbjutás a cél

A csütörtökön, 19.00-kor kezdődő Zaria Balti - Videoton FC EL-selejtező visszavágója előtt, szerda este - a csapat edzését megelőzően - a kisinyovi Zimbru Stadionban válaszolt a sajtó képviselőinek kérdéseire Henning Berg vezetőedző és Asmir Suljic.

Játékosunk kiemelte, a házigazdák nem értek el jó eredményt Felcsúton, így arra számít, hogy a meccs elejétől kezdve keményen futballoznak majd, és megpróbálják csökkenteni hátrányukat. Mi azonban megfelelően felkészültünk a visszavágóra, és csütörtökön is bizonyítani szeretnénk, hogy jobb csapat vagyunk, az első meccsen elért 3-0-s győzelem pedig nem meglepetés volt, hanem a realitás.

"'Jó eredményt értünk el az első találkozón, jó helyzetből várjuk a visszavágót, de arra számítunk, hogy ellenfelünk mindent megtesz majd azért, hogy visszajöjjön a párharcba. Jó meccset akarunk játszani, és természetesen nyerni szeretnénk. Ugyanolyan szellemben lépünk majd pályára, mint Felcsúton" - mondta Henning Berg.

A sajtótájékoztató után a csütörtöki találkozó helyszínén edzett a csapat, rövid bemelegítés és egymás közti játék szerepelt a programban.

Nem adja fel a Zaria

Amíg a mieink a pályán voltak, a Zaria Balti rutinos támadója, Gheorghe Boghiu, valamint a vezetőedző, Vlad Goian beszélgettek az újságírókkal.

A hatszoros moldáv válogatott csatár azt mondta, hogy nem is 100, hanem legalább 150 százalékos teljesítményre lesz szükségük ahhoz, hogy a továbbjutás szóba kerüljön, a 45 esztendős szakvezető pedig kiemelte, csapata a szurkolókért játszik majd, és bár az eltiltottak személyében két fontos játékos esett ki a mérkőzéskeretből, nem adták fel a párharcot. 

A tréning után a csapat visszatért a szállodába, a vacsorát követően pedig minden játékos pihenőre vonult.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news