NŐI NB II NYUGATI CSOPORT

Magabiztos győzelem a Kelen SC ellen

Női együttesünk Kovács Liza, Gergics Miléna és Kozma Réka góljaival győzte le hazai pályán a Kelent.

Egy győzelem és egy vereség után szezonbeli harmadik bajnokiján a Kelen SC-t fogadta női együttesünk az NB II Nyugati csoportjában. Andorka Péter vezetőedző a Kovács B. - Mihályi, Zuggó, Tóth A., Gergics - Kozma - Kovács L., Szombati, Janus, Horváth M. - Csilléry kezdő tizenegyet küldte a pályára.

Női NB II. Nyugati csoport, 2024-2025, Autumn season, 4th round

21 September Saturday

Fehérvár FC

16:00

Fehérvár FC Edzőközpont Székesfehérvár

Kelen SC

Csapatunk az első percektől kezdeményezően lépett fel, az első öt percben háromszor találtuk el a felső lécet vagy a kapufát. A 7. percben aztán megszületett az első Vidi-gól is, keretünk legfiatalabb játékosa, Kovács Liza lőtt a léc alá (1-0). A vezetés megszerzése után is támadásban maradtunk, és a 17. minutumban Gergics Miléna megduplázta előnyünket (2-0). A szünetig számos további gólhelyzetet dolgoztunk ki, az eredmény azonban maradt a 2-0.

A fordulás után is végig mi irányítottuk a mérkőzést, ellenfelünk szinte egyáltalán nem jutott el Kovács Borbála kapujának előterébe. A 75. percben aztán lezártuk a meccset, amikor Mihályi Dorka buktatásáért kaptunk büntetőt, amit Kozma Réka értékesített (3-0). Csapatunk magabiztos győzelmet aratott, folytatás egy hét múlva a Nagykanizsa otthonában.

A mérkőzés után Kovács Liza és Kozma Réka értékelt honlapunknak, amit ide kattintva olvashatsz el.

Author: Óházy Bálint

Photo: fehervarfc.hu

More news