Klagenfurtba utaznak képviselőink

A három fős küldöttség kedden Ausztriában egyeztet a Sturm Graz stábjával a mérkőzéssel kapcsolatos - szurkolóinkat is érintő - kérdésekben.

Természetesen csapatunk szurkolóit három dolog érdekli a legjobban: mikortól és hol lehet belépőt vásárolni a klagenfurti mérkőzésre, mennyibe fog kerülni a jegy és összesen hány darab belépőt kapunk az osztrákoktól.
Nos, többek közt ezekről is tárgyalni fognak klubunk képviselői kedden Klagenfurtban. Külön érdekesség, hogy a Vidi delegációja megtekinti a klagenfurti stadiont, így pontos tájékoztatást fogunk tudni adni azoknak a szurkolóknak, akik egyénileg, autóval utaznak majd Ausztriába.

Érdemes lesz figyelni honlapunkat, hiszen fontos információkat tudhatnak majd meg például arról, hogy hol lesz lehetőség a stadion környékén parkolni, valamint szállásinformációkat is közölni fogunk, hiszen bizonyára sokan lesznek, akik több napos túrát szerveznek Ausztriába. Kollégáink a stadionban fényképeket is készítenek, így pontosan meg tudjuk majd mutatni, melyik szektorban szurkolhatnak a fehérvári drukkerek.

Author: Wéninger Ákos

More news