HETI BEHARANGOZÓ

Kedden a Loki, szombaton a Honvéd ellen lépünk pályára

A Ligakupa-elődöntő visszavágóját Sóstón rendezik kedden 17.30-kor, a soros bajnokit a Bozsik Stadionban szombaton, 14.00-kor. A Vidi II a Soroksárt fogadja, szintén szombaton.

Ligakupa-elődöntő visszavágó
2014. április 29. kedd, 17.30: Videoton FC - DVSC-TEVA

A Ligakupa elődöntőjének első meccsén, fölényes, 5-1-s győzelmet arattunk Debrecenben múlt héten, így megnyugtató előnyből várhatjuk a keddi visszavágót. A másik ágon a DVTK a Fradit fogadja, ott a miskolciak vannak kedvezőbb helyzetben, hiszen idegenben, 2-1-re nyertek az "odavágón". Amennyiben továbbjutunk a Loki ellen, ötödször játszhatunk finálét a sorozatban.

OTP Bank Liga 27. forduló
2014. május 3. szombat, 14.00: Budapest Honvéd - Videoton FC

Szombaton a hullámvölgyben lévő Honvédhoz látogatunk. Marco Rossi csapata az elmúlt öt meccsét elveszítette, utoljára a Kaposvár ellen ünnepelhettek, még márciusban. Mi viszont a Puskás Akadémia FC előtt az Újpestet is legyőztük idegenben, jó formában várjuk tehát a találkozót. Ősszel a piros-feketék 2-1-re nyertek Székesfehérváron. Legutóbb tavaly márciusban játszottunk a Bozsik Stadionban, és 4-0-ra győztünk.

NB III Közép csoport 26. forduló
2014. május 3. szombat, 17.30: Videoton FC - Soroksár

A Vidi II hétvégén is folytatta fantasztikus tavaszi menetelését, hiszen a kilencedik bajnokiját is megnyerte Vítor Campelos együttese. Szombaton újabb rangadó következik, a korábbi 49-szeres válogatott Lisztes Krisztiánt is soraiban tudó, éllovas Soroksár érkezik Székesfehérvárra.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news