Jól halad Hector rehabilitációja

Hátvédünknek sikeres bokaműtétje volt Valenciában, most folytatódik a rehabilitációja, de már a Videoton FC orvosi csapatának segítségével.
 

Hector bokaízületét kellett megműteni decemberben, ahogy arról a vidi.hu is beszámolt. Hector a műtét miatt jelenleg rehabilitációs programot végez, vagyis egyéni program szerint végez könnyített edzéseket. Ruzsinszki Judit, csapatunk fizikoterapeutája szerint a legfontosabb egy ilyen műtét után az első 6 hét, mely Hector esetében pont most telik le.

- Ilyenkor a legfontosabb a mozgástartomány visszanyerése és az izmok visszaerősítésének megkezdése. Ezzel igen jól haladunk, olyan gyakorlatokat végzünk Hectorral, amelyek ezt segítik elő. Hamarosan elvégzik a 6 hetes kontrollvizsgálatot, és majd annak eredményétől függ, hogy mikor léphetünk tovább, mikor lesz terhelhető jobban a bokája. Én mindenesetre optimista vagyok - fogalmazott Ruzsinszki Judit.

Maga a játékos is úgy érzi, hogy jól halad a gyógyulása. Természetesen a rehabilitációs feladatokat is a rá jellemző elszántsággal végzi a spanyol hátvéd.
- Hétfőn kell elutaznom Valenciába kontrollra. Akkor már okosabbak leszünk. Én abszolút optimista vagyok, úgy érzem, jól haladok a teljes felépülés felé vezető úton. Igaz, mindent meg is teszek azért, hogy minél hamarabb újra pályára léphessek, és segíthessem a csapatot - mondta Hector.

Author: Kopa Rajmund

More news