Heti menü: szombaton az Újpest látogat Felcsútra, a Vidi II-re pedig két hazai bajnoki vár a héten

Az NB I-es rangadó 19.30-kor kezdődik a Pancho Arénában, NB III-as csapatunk szerda délután a Veszprémet, vasárnap délelőtt pedig az éllovas Kaposvárt látja vendégül.

OTP Bank Liga - 25. forduló
2018. április 7. szombat, 19:30: Videoton FC - Újpest FC

Az előző fordulóban mindkét együttes gól nélküli döntetlent játszott. Mi a Puskás Akadémia vendégeként, míg a lila-fehérek hazai pályán ikszeltek a Fradival - ennek köszönhetően nem nőtt és nem is csökkent a különbség az első helyezett Ferencváros és a második helyen álló Vidi között. Az idei szezonban eddig kétszer mérkőztünk meg az Újpesttel a bajnokságban, és pályaválasztóként, valamint vendégként is 2-2-es döntetlen született.

NB III Nyugati csoport - 17. forduló
2018. április 4. szerda, 16:00: Videoton FC II - VLS Veszprém

A márciusban elhalasztott szomszédvárak rangadóját szerda délután pótolják be Sóstón. A Vidi II komoly hullámvölgyben van, legutóbbi hat bajnokijából ötöt elvesztettek és csak egyet nyertek meg a fehérvári fiatalok, míg a Veszprém ebben a naptári évben egy győzelem és egy vereség mellett kétszer döntetlent játszott. A két együttes őszi találkozóján Veszprémben 2-1-es fehérvári siker született.

NB III Nyugati csoport - 22. forduló
2018. április 8. vasárnap, 11:00: Videoton FC II - Kaposvári Rákóczi FC

Vasárnap az éllovas, bajnokesélyes Kaposvár látogat Sóstóra, akik karnyújtásira vannak az NB II-től. Legutóbbi 8 bajnokijukból mind a nyolcat megnyerték, ráadásul 21 forduló alatt mindössze háromszor kaptak ki - igaz, abból az egyik vereséget épp a Vidi II mérte a Kaposvárra, ráadásul idegenben. 

 

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news