A pénteki bajnoki bírója: Takács János

Takács János vezeti majd a Vidi pénteki, pápai bajnokiját. Ha a Vidi meccsét a szabolcsi bíró dirigálta, Vujovics mindig szerzett gólt!

Takács János az élvonalbeli játékvezetői kar rutinosabb tagjai közé tartozik. Harmincnyolc esztendős, 1998 óta vezet mérkőzéseket, igaz az NB I-es keretbe csak 2008-ban került be. Az élvonalban ugyanebben az évben, a Debrecen – REAC (6-2) meccsen debütált.
Érdekesség, hogy míg a legutóbbi bajnokságban egyetlen Vidi-meccset sem dirigált, a 2008-2009-es szezonban kétszer is találkozott csapatunkkal.
Ő vezette Sóstón a Diósgyőr ellen 2-1-re megnyert találkozót, valamint a Vasas ellen 2-2-es döntetlenre végződött meccset. Goran Vujovics mindkét alkalommal gólt szerzett!
Idén ismét gyakrabban találkozunk, Takács vezette a 2. fordulóban a Vasas elleni hazai meccsünket, amelyen – Alves, Elek és Vujovics góljaival – 3-0-ra nyertünk.
A recept tehát adott: ha Takács János vezeti a Vidi meccsét, az ellenfelek „retteghetnek” Goran Vujovicstól! A szabolcsi játékvezető két segítője L. Tóth Lajos és Tóth István lesz.



More news