Így látták az edzők a DVTK - Videoton mérkőzést

A szoros küzdelmet hozó, ám a Videoton győzelmével véget érő miskolci mérkőzést követően dr. Mezey György vezetőedző elégedetten nyilatkozott, míg Tornyi Barnabás, a DVTK mestere racionálisan értékelte a találkozót.

dr. Mezey György: Nagyon értékesnek tartom a győzelmet, mert itt többre volt szükség, mint szimpla játékra és nagyon örülök annak, hogy ezt a játékosaim hozzátették a mérkőzéshez. Ezért csak a legnagyobb tisztelettel tudok beszélni a csapat remek teljesítményéről. Ismét új arcát mutatta a gárda, azt, amelyik kellett a mai győzelemhez A diósgyőriek rendkívül nagy akarattal játszottak, s még egyszer hangsúlyoznám, hogy önmagában a technikai fölény kevés lett volna a sikerhez. Rúghattunk volna még gólokat, de azt mondom, ne legyünk telhetetlenek.

Tornyi Barnabás: Küzdelmes mérkőzést játszottunk. Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, gratulálunk az erősebb csapatnak, amelyik legyőzte a gyengébbet, de ugyanakkor gratulálok a saját játékosaimnak is. Odatették magukat és küzdőképességből jelesre vizsgáztak. A Videoton nem véletlenül vezeti a tabellát, ügyesek, szemfülesek a fehérváriak, akik kihasználták a hibáinkat, sőt hibákra kényszerítettek bennünket. Nem savanyú a szőlő, megérdemelten nyertek a vendégek.

More news