UTÁNPÓTLÁS

Háromgólos hátrányból várjuk az U17-es osztályozó visszavágóját

Simek Péter együttese 4-1-re maradt alul a Ferencvárossal szemben.

Hosszúra nyúlik az idény klubunk utánpótlása számára, hiszen a felnőttek május 25-i Magyar Kupa-fináléja után 14 nappal még csak az U17-es korosztály osztályozójának odavágójára került sor a MOL Aréna Sóstó edzőpályáján.

A MOL Vidi FC ugyanis a második helyen zárta a II. osztályú küzdelmeket, amely azt jelentette, hogy az I. osztály utolsó előtti, 7. helyezettjével mérkőzhet a feljutásért - a tét azonban nemcsak ennyi volt, hiszen sikeres osztályozó esetén az U17 mellett az U16-os és U19-es korosztályok is a legjobbak közé kerülnek 2019-20-ban.

Ellenfelünk június 8-án 11 órai kezdettel a Ferencvárosi TC együttese volt. A MOL Vidi FC az odavágón 2-1-es félidő után 4-1-es vereséget szenvedett.

A vendégek már nagyon korán, a 6. minutumban megszerezték a vezetést, amit tíz minutummal később kettőre növeltek. Ezután Koppermann révén zárkóztunk és a félidőig az állás már nem változott, de a második játékrész ismét nem a miénk volt: a 61. percben 3-1-re húzott el a zöld-fehér csapat, majd a hosszabbításban bevitték a kegyelemdöfést is. Simek Péterék háromgólos hátrányból várhatják a május 12-én szintén 11 órakor megrendezésre kerülő visszavágót.

Author: Guber Péter

Photo: molvidi.hu

More news