SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Már kaphatók a jegyek a Puskás Akadémia FC elleni bajnokira

Belépőtöket elővételben a VidiShopban és online is meg tudjátok vásárolni.

A Fehérvár FC az OTP Bank Liga 26. fordulójában Felcsúton, a Pancho Arénában lép pályára március 29-én, nagypénteken 20:00-kor.

Jegyvásárlási információk

Belépők elővételben online a jegymester.hu-n kaphatók, személyesen pedig a VidiShopban vásárolhattok jegyet, ajándékboltunk nyitvatartási ideje hétfőn, szerdán és pénteken: 10:00-től 17:30-ig (ebédszünet 13:00 - 13:30). Március 29-én ajándékboltunk zárva tart!

A meccsnapon a helyszínen a 18:00-kor nyitó vendégpénztárban lehetséges a jegyvásárlás.

Egyik módon történő vásárlás esetén sem szükséges klubkártya vagy személyes adatok megadása, viszont kedvezményes jegy váltásakor az arra feljogosító igazolványt (pl. diákigazolványt) be kell mutatni. Kedvezményes jegyre a diákok (18 éves korig!), mozgáskorlátozottak és nyugdíjasok jogosultak.

Jegyárak

Online egységesen minden jegy 800 forintba kerül + 199 ft a kezelési költség, vagyis összesen 999 ft-ot kell fizetni a jegyért online.

A VidiShopban elővételes jegyvásárlás esetén a felnőtt jegyek 800 forintba kerülnek. A diák (14 év felett), nyugdíjas, mozgáskorlátozott belépők elővételben 300 Ft-ba, a gyermek jegyek (14 év alatti) ingyenesen válthatók meg.

Meccsnapon, a helyszínen a felnőtt jegyek 1000 forintba, a diák (14 év felett), nyugdíjas, mozgáskorlátozott belépők 500 Ft-ba kerülnek, a gyermek jegyek (14 év alatti) ingyenesen válthatók meg.

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor

A Pancho Aréna vendégszektorai a 3I és a 3H, a helyszínen a jegyeket az 5-6-os pénztárnál lehet megvásárolni, majd a létesítménybe belépni a 3-as kapun keresztül lehetséges. A vendégpénztárak és a stadion kapui 2 órával a mérkőzés előtt, 18:00-kor nyitnak.

Személygépjárművel érkező szurkolóink számára a parkolás a murvás úton lehetséges, ezt hátulról, a Bicske-Csákvár-Felcsút körforgalomnál Bicske felé hajtva tudják megközelíteni.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek