SZURKOLÓI

FRISSÍTVE! Szurkolói információk a Haladás elleni bajnokira

A SZOMBATHELYI RENDŐRSÉG FELHÍVÁSÁVAL FRISSÍTVE! A belépők egységesen 1200 forintba kerülnek, jegyvásárlásra online és a VidiShopban is van lehetőség. Klubunk szurkolói buszt indít.

Utolsó 2017-es bajnokijára készül együttesünk, amely a tabella éléről várja a 19. fordulót, melyben a Haladás lesz az ellenfél. A találkozóra Szombathelyen, az új Haladás Stadionban kerül sor szombaton 15:30-as kezdettel.

Friss információk - a Szombathelyi Rendőrség felhívása!

A vendégszurkolók felé kommunikált gyülekezési hely: a Decathlon Áruház parkolója (9700 Szombathely, Bálványkő u. 3., M86-os főút, illetve a 87-es számú főközlekedési út – Zanati u. forgalmi csomópontjában, „elkerülő körgyűrű”). A gyülekezőhely alkalmas arra, hogy a személygépkocsikkal érkező vendégszurkolókat a rendőrség innen a stadionba felvezesse, bekísérje. Az érkező vendégszurkolók számától függően a kísérés több hullámban kerülhet végrehajtásra a kísérési útvonalakon. A biztosítási feladat során útvonal ellenőrző, jelzést adó, egyes esetekben kísérést (bevezetést) végrehajtó mobil egységek várják az érkező szurkolókat.

Jegyvásárlás

A találkozóra szurkolóink elővételben a Piac tér 4. szám alatt található VidiShopban (munkanapokon: 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30), illetve online a meccsjegy.mlsz.hu felületén vásárolhatnak belépőt, a vendégjegyek egységesen 1200 forintba kerülnek majd. Mérkőzésnapon a Haladás Stadion két darab vendégpénztáránál a kapunyitással megegyező időponttól, 14 órától lehet majd jegyet vásárolni.

Megközelítés, belépés

A mérkőzésre kilátogató szurkolóink a stadion közelében lévő vendégparkolóban állhatnak majd meg, a vendégszektorok pedig az E11, E12, E13 és E21 jelűek lesznek. Büfé lesz. A Szombathelyi Rendőrség felhívása fentebb olvasható.

Szurkolói busz

A találkozóra klubunk minimum 30 fő jelentkezése esetén szurkolói buszt indít, amelyre nyitvatartási időben a Piac tér 4. szám alatt található VidiShopban lehet jelentkezni december 8-án 13 óráig, részvételi díj 2500 forint/fő. A busz 12:00-kor indul a Piac téri Munkaügyi központ parkolójából. Kérjük, hogy időben érkezzenek, mert a busz pontosan indul.

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news