Vujovics harcra kész!

Goran Vujovics felépült hosszantartó sérüléséből és most kész a visszatérésre.

Mint arra honlapunk olvasói is minden bizonnyal emlékeznek, Goran Vujovics, korábbi hosszú sérüléséből felépülve, még a tavaszi szezon kezdete előtt lábközépcsont-törést szenvedett a Győr elleni felkészülési mérkőzésen.

Nos, azóta jó pár hét, sőt hónap eltelt, s csatárunk, az őszi sérüléséhez hasonlóan, az itthoni rehabilitációs munka mellett, Ulmban is eltöltött egy hetet. Most úgy tűnik, teljesen felépült és harcra kész.

- Már a múlt héten elkezdhettem a labdás edzéseket - mondta Goran -, ezen a héten pedig teljes erőbedobással, már a csapattal együtt készülök. A hétvégén természetesen még nem játszom. Legalábbis nem a Fradi ellen. Ha minden jól megy, az NB II-ben kapok lehetőséget arra, hogy felvegyem a ritmust, s megkezdjem a visszatérést. Ez azért nem lesz olyan könnyű, hiszen kiváló csatáraink vannak, s az utóbbi hetekben Nikolics helye, úgy tűnik, stabilizálódott a kezdőben. Magától értetődő, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy a pályán, a legjobbak között bizonyíthassak. Nagyon örülök annak, hogy ennyire jól megy a csapatnak és sajnálom, hogy nem tudtam részt vállalni az eddigi sikerekből.

More news