Visszapillantó 2019 - AUGUSZTUS: az évad egyik legjobb meccsén győztük le a Diósgyőrt

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2019 augusztusában kiütöttük DVTK-t, a statisztikák alapján ez a szezon második legkiválóbb teljesítménye.

Ebben a hónapban már megkezdődött az NB I, csapatunk a Kaposvár és a Puskás Akadémia után a Diósgyőrrel találkozott augusztus 17-én. 5-1-es, kiütéses sikerünk nemcsak az ötödik alkalmat jelentette, amikor 0-1-ről fordítva győztünk ilyen arányban, de egyúttal az InStat statisztikái alapján az egész évad egyik legjobb teljesítményét is hozta.

A Vidi ekkor kapott, 284-es átlagértéke a második legmagasabb 2019-20-ban 190 csapatérték alapján, Elek Ákos pedig egyénileg 362-vel a védekező középpályások között, Armin Hodzic 384-gyel a csatárok között a legjobb egyelőre - mindketten ezen a találkozón nyújtottak kiemelkedőt.

Augusztus 5-én klubunk bejelentette Visar Musliu érkezését, a hó végén pedig távozott a Vidiből Tomás Tujvel és Marko Scsepovics. Augusztus 30-án ünnepelte 70. születésnapját legendás támadónk, Tiber László.

Author: Guber Péter

Photo: molfehervarfc.hu

More news