DIÓSDI TC - VIDEOTON FC II 2-0 (1-0)

Vereség Diósdon

Komjáti András csapata így is második a táblázaton, szombaton hazai pályán a Jászapáti ellen javíthatnak.

NB III Duna csoport, 19. forduló, Diósd

Diósdi TC - Videoton FC II 2-0 (1-0)

Diósdi TC: Stammel - Csák, Simkó, Kozma, Tóvizi, Horváth, Flórián (Faragó 26'), Csurka, Gyurácz (Wágner 90'), Mojzer, Hegybányai

Videoton FC II: Papp Marcell - Sárközi, Tar, Pápai, Farkas - Balog, Varga (Iski 79'), Papp Máté, Vincze (Kiss 67') - Szabó, Nagy (Molnár 46')

Gólszerző: Mojzer (25'), Csurka (90')
Sárga lap: Simkó (47'), Tóvizi (62'), illetve Sárközi (62')
Piros lap: Farkas (76'), Pápai (88')

A Vidi II keretéből ketten is (Molnár Tibor, Vachtler Csaba) a Ligakupa-elődöntőt játszó első csapattal tartottak Pécsre, plusz három olyan játékos sem léphetett pályára Diósdon, akik ősszel meghatározók voltak Komjáti András együttesében.

Meglehetősen tartalékos gárdával álltunk fel tehát a vasárnapi bajnokin, és a hazaiak egy figyelmetlenséget kihasználva már a 25. percben megszereztek a vezetést. Később hiába játszottunk mezőnyfölényben, igazán nagy helyzeteket nem tudtunk kialakítani, sőt a második félidőben előbb Farkas Viktort, a vége előtt nem sokkal pedig Pápai Patrikot állította ki a játékvezető, és a 90. percben újabb gólt kaptunk.

Vasárnap délelőtt a Jászapáti csapatát fogadjuk Felcsúton, akiket ősszel 5-2-re vertünk idegenben. A kék-fehér gárdában egyébként olyan korábbi sokszoros NB I-es játékosok is szerepelnek, mint Dragóner Attila, Vén Gábor vagy Montvai Tibor.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news