Újabb rangadót nyert a Vidi U14-es csapata

Múlt héten a listavezető otthonában nyertünk, ezúttal pedig hazai pályán győztük le a találkozó előtt a második helyen álló PFLA U14-et.

U14-es csapatunk szombat délelőtt rangadót játszott a Sóstói Stadionban a PFLA U14 ellen. A mieink a harmadik helyen álltak a találkozó előtt, a felcsútiak pedig a másodikon, mindössze egy pont különbséggel. A piros-kék fiatalok kezdték jobban az összecsapást, ennek ellenére a 16. percben egy sarokrúgást követően a vendégek szereztek vezetést Perfetto góljával. A második félidőt álomszerűen kezdte U14-es együttesünk, egy szép támadás végén Menyhárt egyenlített. Ebben a játékrészben is a Vidi futballozott jobban, a vendégek azonban egy kontra végén majdnem ismét vezetést szereztek, a kapufa azonban velünk volt. Tíz perccel a vége előtt aztán Fiáth szépségdíjas gólt szerzett, ezzel pedig ki is alakult a 2-1-es végeredmény. Győzelmének köszönhetően immár a 2. helyen áll a bajnokságban a Vidi U14-es csapata, egy ponttal lemaradva az éllovas DVSC-től.

"A helyzetek és a játék képe alapján 5-2-re is nyerhettünk volna. Jól kezdtük a mérkőzést, és bár a PFLA szerzett vezetést, nem estünk össze, mentálisan végig nagyon erősek tudtunk maradni. A labdabirtoklási arány körülbelül 70-30 volt a javunkra, így mindent figyelembe véve teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk, jár a gratuláció a csapatnak. A játékosok csúsztak-másztak egymásért, ebben látom a siker kulcsát. Nagyon jó csapatunk van ebben a korosztályban, a játékosok egész évben kiváló felfogásban dolgoznak, ennek pedig látható eredménye van, ha a tabellára pillantunk" - nyilatkozta honlapunknak az U14-es csapat edzője, Horváth Zoltán.

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news