SZURKOLÓI

Teljesítse a tavaszi Vidi-kihívásokat és nyerjen dedikált mezt!

Klubunk egész tavaszt átölelő nyereményjátékot indít, melynek során nincs más dolga, mint képet vagy videót készíteni, majd feltölteni közösségi média-felületére és ha szerencsés, értékes relikviákkal gazdagodhat! A cikkben az első kihívás leírása is m

A Videoton FC az OTP Bank Liga 2017-18-as kiírásának tavaszi idényére nyereményjátékot indít. Vegyen részt a VidiChallenge-ben és gazdagodjon egy, a Vidi labdarúgói által dedikált hazai mezzel!

Mi az a VidiChallenge?

A játékosoknak nincs más dolguk, mint az éppen aktuális kihívásról képet vagy videót készíteni, majd Instagramra vagy Facebookra nyilvános bejegyzésként feltölteni, valamint a leírásban használni a #vidichallengeXX (az XX helyén az adott forduló sorszáma) hashtaget.

Kihívások egész tavasszal, minden hazai, illetve egy idegenbeli mérkőzésünkhöz kapcsolódóan lesznek, a résztvevők aktuális feladata pedig meccsről meccsre változik. Előfordulhat, hogy a teljesítésre akár 2-3 nap is rendelkezésre áll majd, máskor pedig kizárólag az adott összecsapáson adódik lehetőség a fotó vagy a videó elkészítésére.

A nyeremény kihívásonként egy-egy, a teljes csapat által dedikált első számú mez, amelyet mindig a bajnokit követő hétfőn sorsolunk ki a résztvevők között. A nyertes nevét aznap 16 órakor tesszük közzé Instagramon és Facebookon is.

Extra játék: azok között a szurkolóink között, akik mind a kilenc tavaszi kihívást teljesítik, az utolsó hazai mérkőzést követően újabb nyereményt sorsolunk ki, mégpedig egy, a teljes keret által dedikált homokszínű mezt. A nyertes nevét szintén az Instagramon és a Facebookon tesszük majd közzé.

Az első VidiChallenge

Feladat: nyilvános bejegyzésként töltsön fel egy fotót a Facebookra vagy az Instagramra legféltettebb vidis relikviájáról, valamint használja a #vidichallenge20 hashtaget!

Határidő: 2018. február 24. 19:00

A Játékszabályzat ezen a linken olvasható.

 

 

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news