SZURKOLÓI

Szurkolói információk a DVTK elleni bajnokira

A Piac téri VidiShopban és Budapesten egyaránt lehet belépőt vásárolni, mérkőzésnapon csak egy vendégpénztár lesz nyitva. Kérjük szurkolóinkat, hogy jegyüket elővételben váltsák meg! Klubunk Debrecenbe szurkolói különjáratot indít.

Csapatunk az OTP Bank Liga első körének záró fordulójában a DVTK vendége lesz, a találkozóra azonban nem Miskolcon, hanem a debreceni Nagyerdei Stadionban kerül sor. Ellenfelünk a remek kezdés után némileg visszacsúszott, jelenleg 9. a tabellán, míg a Vidi az élről várja a szeptember 30-án 18 órakor kezdődő összecsapást.

Klubunk a DVTK-Videoton FC összecsapásra szurkolói különjáratot indít, melyre jelentkezni csütörtökön 14 óráig lehet a Piac tér 4. szám alatt található VidiShopban. További információkért kattintson ide!

Jegyárak, jegyvásárlás

A DVTK-Videoton FC összecsapásra a vendégjegyek egységesen 500 forintba kerülnek.

Jegyvásárlásra online és a Piac téri VidiShopban nyitvatartási időben (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) van lehetőség, Budapesten élő szurkolóink pedig kizárólag saját maguk részére, személyazonosság igazolása mellett a SYMA-csarnokban és a Bálna bevásárlóközpont TEX irodájában is megválthatják belépőiket. Mérkőzésnapon a Nagyerdei Stadionban csak egy vendégpénztár lesz nyitva, ezért kérjük drukkereinket, hogy jegyüket lehetőség szerint elővételben vegyék meg!

Szurkolóink vidis klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Szektor, parkolás, belépés

A vendégjegyek a Nagyerdei Stadion D4 szektorába szólnak. Személygépjárművel érkező szurkolóink a Nagyerdei körút melletti területen parkolhatnak majd. A 18 órakor kezdődő mérkőzés előtt a kapunyitás 17 órakor lesz.

A Nagyerdei Stadionba való belépéshez szurkolói kártya felmutatása nem kötelező, viszont a rendezők a helyszínen jogosultak ellenőrizni a kilátogatók személyazonosságát, így kérjük szurkolóinkat, hogy az azonosításra alkalmas okmányaikat (személyi igazolvány, jogosítvány) tartsák maguknál!

 

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news