A Vidi védője szombaton talán lehetőséget kap

Elek Ákos a németek ellen már ott ült a válogotatott kisapdján, a hollandok ellen talán be is mutatkozhat.

A tavaszi szezont derekasan végigküzdötte, s hátvédként is szerzett fontos gólokat. Meg is érkezett a meghívója - az olimpiai válogatotthoz. Telkiben készült a norvégok elleni barátságos mérkőzésre, hogy aztán végül mégis a németek elleni, szintén barátságos mérkőzésen az A-válogatott kispadjára üljön le. Lehetőséget végül azon a találkozón nem kapott Ervin Koemanntól, ám a szerdán, Hollandiába induló gépre is kapott jegyet.

- Reggel 9 órakor találkozik a csapat Ferihegyen, ahonnan Rotterdamba repülünk - mondta Elek Ákos. - Természetesen örülök, hogy legalább az esélyem megvan arra, hogy pályára lépjek a hollandok elleni mérkőzésen, majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Mik az első benyomásaim néhány közös edzés és egy meccs után? Teljesen nyilvánvaló módon, a nagyválogatottra mindenki sokkal jobban odafigyel, mint a "kicsikre". Ettől nagyobb különbségeket viszont nem tapasztaltam a két csapat között. Az edzéseken a gyakorlatok nyilván nagymértékben ugyanolyanok, ám nagyobb az iram, pörgősebbek a tréningek. Több újonc is volt Ervin Koemann keretében, tehát nem én voltam az egyetlen új arc. Kicsit sajnálom, hogy a németek elleni cserékbe én nem fértem bele, de ami késik, nem múlik.

A magyar válogatott szombaton 14 órakor Rotterdamban mérkőzik a holland válogatott ellen. A meccset a Sport1 csatorna élőben közvetíti.

More news