Székesfehérvár Sportjáért díjat kapott Németh János

Városunk polgármestere, dr. Cser-Palkovics András adta át az elismerést a Vidinél több mint negyven éve dolgozó szakembernek.

Két év szünet után ismét megrendezésre került a székesfehérvári sportmajális, amelynek a megnyitójának a közös vonulás után ezúttal is a MOL Aréna Sóstó adott otthont. 

Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András köszöntötte a résztvevőket, majd átadásra kerültek a Székesfehérvár Sportjáért díjak is. Az díjazottak között ott volt Németh János, azaz Jani bácsi is, aki több mint negyven éve dolgozik klubunk kötelékében. A nem mindennapi jubileum alkalmával januárban hosszabb összeállítást közöltünk Jani bácsi karrierjéről, amelyet ide kattintva olvashatsz el.

A város megfogalmazása alapján a "Székesfehérvár Sportjáért díj adományozható annak a természetes személynek, sportegyesületnek, csapatnak, vagy közösségnek, aki vagy amely a sport területén kimagasló szakmai tevékenységet végzett, illetve kiemelkedő hazai vagy nemzetközi eredményt ért el." Nem vitatható tehát, hogy Németh János személyében jó helyre került az egyik 2022-es elismerés!

"Óriási megtiszteltetés, hogy megkaphattam ezt a díjat. 77 éves voltam januárban, több mint 40 esztendőt töltöttem el a Vidinél, a városban pedig már lassan 55 évet, ez idő alatt az iskolák és az utánpótlás egyesületek kapcsolatában sokat tettünk a diáksportért is, azt gondolom, hogy ez a megtisztelő díj ennek az elismerése is. Nagyon köszönöm a Vidinek és a városnak is ezeket a lehetőségeket, és az a célom, hogy ezt a munkát a jövőben is folytassam" - nyilatkozta honlapunknak a díj átvétele után Németh János.

Ezúton is gratulálunk Jani bácsinak a díjhoz!

Author: molfehervarfc.hu

Photo: molfehervarfc.hu

More news