JÁTÉKVEZETŐ

Szabó Zsolt vezeti a Vasas elleni bajnokinkat

A 46 éves játékvezető Vidi-meccsen utoljára szintén egy, az angyalföldi együttes ellen vívott rangadónkon fújta a sípot.

Szabó Zsolt 1996. szeptember 7-én, a Vác - Pécs mérkőzésen debütált az élvonalban. A 2001-2002-es szezonban a Borsodi Liga legjobb játékvezetőjévé választották. A 2002-2003-as bajnoki évadban a Nemzeti Sport osztályzatai alapján ismét a legjobb játékvezető lett, ugyanebben az évben az Aranyszemüveg-díjat is elnyerte.

A 46 esztendős játékvezető 2017-ben kétszer működött közre Vidi-meccsen és mindkettőnek megvan a maga érdekessége. Előbb szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, február 25-én vezette a Ferencváros ellen 0-0-ra végződő bajnokinkat, majd április 8-án ugyanúgy a mi pályaválasztásunk és a Vasas vendégjátéka mellett fújta a sípot, mint szombaton fogja. Azon a találkozón 2-1-es vereséget szenvedtünk.

Szabó Zsolt segítői a szombaton, a 17 órakor  kezdődő mérkőzésen Kóbor Péter és Márkus Tamás lesznek, a tartalékjátékvezetői teendőket Kepe Arnold látja majd el, míg az alapvonalakon Németh Ádám és Nagy Róbert fognak állni.

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news