NB II - Hartyáni és Lipcsei is nehéz mérkőzésre számít

Hazai oldalon fél csapatra való játékos hiányzik, Lipcsei azonban így is esélyesebbnek tartja a Vidi II-t.

Hartyáni és Csucsánszky helyzete nem egyszerű a sok hiányzó miatt, de folytatnák remek sorozatukat a Vidi II-vel.

Érdekes mérkőzés vár a Vidi II-re, hiszen szombaton első alkalommal játszik egymás ellen a Vidi II és az FTC II a NESS Hungary NB II-ben. Hartyáni Gábor csapata eddig remekül szerepel a bajnokságban míg a zöld-fehérek szezonkezdete kicsit döcögősre sikeredett, de az utolsó négy fordulóban két döntetlen mellett két győzelmet szerzett a Lipcsei-csapat. Ráadásul a "kis Fradi" az elmúlt napokban tovább erősödött, hiszen a rutinos Fitos mellett Dragóner is pályára fog lépni a Vidi II ellen, míg nálunk hat játékosára sem számíthat Hartyáni Gábor vezetőedző.
Papucsek és Móri eltiltásukat töltik, Szolnoki és Ízing az U19-es válogatottban szerepelnek, Papizsanszkij és Soós pedig sérüléssel bajlódnak. A Vidi első csapatából ezúttal Baracskai, Margitics, Vujovics és Vasziljevics fog visszajátszani.

Hartyáni Gábor az alábbi kezdőcsapatot adta meg honlapunknak:
Somodi - Margitics, Szeleczki, Rása, Présinger - Fejes - Gyurcsó, Vasziljevics, Kis, Baracskai - Vujovics
A kispadon Czirjék, Olasz, Máté, Babos, Orbán és Macsicza foglalnak helyet.

Lipcseinek már nem hiányzik a profi foci,
maximálisan az edzői feladataira koncentrál.
(Fotó: www.ftc.hu)

Lipcsei Péter vezetőedző, honlapunknak adott nyilatkozatában elárulta, hogy nagyon nehéz mérkőzésre számít, hiszen remek csapat a Vidi II, elég a tabellára nézni. Ugyanakkor, nem feltartott kézzel fognak Felcsútra utazni, szeretnének meglepetést okozni. Ahogy a korábbi mérkőzéseken is, ezúttal is a védekezésre helyezi Lipcsei Péter a hangsúlyt. A Fradi II edzőjétől azt is megtudtuk, hogy remek a hangulat az öltözőben, fiatal játékosai tele vannak önbizalommal és bizonyítási vággyal. Arra a kérdésre, hogy belerázódott-e már a vezetőedzői szerepbe, azt a választ kaptuk, hogy ez számára a tanulóév, de mérkőzésről mérkőzésre több lesz a rutinja, és remek szakemberek veszik körül, akik hasznos tanácsokkal látják el. Hogy mennyire komolyan veszi Lipcsei Péter a mostani szerepkörét, mi sem bizonyítja jobban, hogy a profi labdarúgás - bevallása szerint - már nem is hiányzik neki, de természetesen hétről hétre pályára lép a kiemelt öregfiúk bajnokságban, mert ahogy mondta: "a foci az életem."

Bízunk benne, hogy szombaton a több sebből vérző - de rutinos NB I-es játékosokkal megerősített - Vidi II folytatni fogja remek sorozatát a NESS Hungary NB II-ben.

Tagja vagy a VidiClubnak? Akkor utazz el Felcsútra és szurkolj a Vidi II-nek ingyen!

Author: Wéninger Ákos

More news