Lesz meccs!

Valamennyi, a mérkőzéshez nélkülözhetetlen, fontos személy - a csapatok, a játékvezetők - a ZTE Arénában vannak már: lesz mérkőzés!

Játékosaink Siófokon töltötték az éjszakát, összetartással hangoltak a korábban a pálya használhatatlansága miatt elmaradt, elhalasztott mérkőzésre. Délelőtt kötelező séta szerepelt a programban, majd fél egykor ebédelt a csapat. A pihenőt követő uzsonna után, negyed négykor indult el a Vidi Siófokról, és a szokott rendben, két órával a kezdés előtt érkezett meg a ZTE Arénába.

Természetesen mindenki azonnal a gyepre volt kiváncsi. Elsőkézből, a szemtanú hitelességével jelenthetjük: lesz meccs, lehet játszani a létesítmény centerpályáján.

Azt persze túlzás volna mondani, hogy olyan a fű, mint egy billiárdasztal, de azért elmegy. A pálya bal oldalán vannak inkább gondok, itt még látszanak az igyekezet nyomai, talán hengerelték is a helyi szakemberek a gyepet, mindenesetre látszik, hogy ráment egy súlyosabb gép. Ha ott valaki rálép a fűre, kicsit fel is jön a víz, de ez nem akadálya a meccsnek.

Egy órával a kezdés előtt van már kezdőcsapat is. A sárga-feketében futballozó Vidi összeállítása: Bozsovics - Lázár, Lipták, Vaskó, Hídvégi - Elek - Nagy, Farkas, Sándor, Polonkai - Alves.

More news