PÁLYÁZAT

"Stopli és Én" - keressük a Vidi legkreatívabb szurkolóit!

A Videoton FC kreatív pályázatot ír ki a Fejér megyei általános és középiskolák diákjai számára.

Pályázati kiírás

Örökítsd meg azt a pillanatot, ami számodra a legemlékezetesebb volt a Vidi hivatalos ifjúsági kabalájának 2013-as őszi debütálása óta. Minden olyan pályázatot várunk, amin Stopli, vagy egy Stoplival kapcsolatos közös élmény kerül megörökítésre (pl.: az első találkozás; az első közös kép; Stopli debütálása a Főnix Rock & Roll tánccsoporttal). Frissítsd fel Stoplival kapcsolatos emlékeidet ide kattintva!

A pályázónak a témával kapcsolatos kreatív alkotást kell benyújtania. Az elkészítéshez használható anyagoknak és eszközöknek csak a fantáziád szabhat határt. Használhatsz papírt, festéket, tollat, ceruzát, hurkapálcát, gyurmát, mindent, ami a kezed ügyébe akad.

A beérkezett pályázatokat 3 korosztályba soroljuk:

- Általános Iskola alsó osztályok (1-4. o.)
Általános Iskola felső osztályok (5-8. o.)
Középiskolák

Az alábbi nyeremények kerülnek kiosztásra minden korosztályban:

Fődíj: egy eredeti Videoton FC dedikált csapatmez, a nyertes nevével feliratozva + csoportos focibérlet a 2014-2015-ös őszi szezonra + 1 db Stoplis ajándékcsomag

II. helyezett: Vidis szurkolói sál + csoportos focibérlet a 2014-2015-ös őszi szezonra+ 1 db Stoplis ajándékcsomag

III. helyezett: csoportos focibérlet a 2014-2015-ös őszi szezonra+ 1 db Stoplis ajándékcsomag

Közönségdíj: csoportos focibérlet a 2014-2015-ös őszi szezonra+ 1 db Stoplis ajándékcsomag

Az elbírálás szempontjai: kreativitás, megvalósítás módja, létrejött alkotás minősége, témához való kapcsolódás. Az elbírálást a klub által összeállított szakmai zsűri végzi.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2014. április 11.

Az alkotások a Videoton FC hivatalos Facebook oldalára is felkerülnek, ahol a klub rajongóitól az egyes korosztályokban legtöbb like-ot kapó diák közönségdíjban részesül. A Facebook-os szavazás április 21-27-ig tart.

Eredményhirdetés: 2014. április 30. A nyerteseket telefonon és e-mailen is értesíteni fogjuk. 

Díjátadás: 2014. május 8. Sóstói Stadion. Ennek pontos időpontjáról az érintetteket telefonon és e-mailben is tájékoztatni fogjuk.

Iskolánként kijelölésre kerül egy pedagógus, akinek a pályázó diákok az elkészült műveket és kitöltött regisztrációs lapokat leadhatják. A pályázó diákok munkáikat elküldhetik postai úton a következő címre: Fehérvár FC Kft. 8050 Székesfehérvár, Pf.: 430, személyesen is leadhatják a VidiShopban (Székesfehérvár, Piac tér 4.), valamint iskolájukban is leadhatják. Kérjük a borítékon feltüntetni: „Kreatív pályázat 2014”

Az alkotásokon fel kell tüntetni a készítő nevét és életkorát, iskoláját és egy elérhetőségét.

A pályázaton való részvételhez szükséges a törvényes képviselő által is aláírt regisztrációs és adatvédelmi nyilatkozat beküldése, amellyel a játékszabályzatot is elfogadja. A dokumentum letölthető ide kattintva. A játékszabályzatot itt olvashatja el.

A pályázattal kapcsolatban a +36-70-600-1941-es telefonszámon illetve a jatek@videotonfc.hu e-mail címen állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news