SÁRISÁP - VIDEOTON FC II 1-1 (1-1)

Egy pontot szerzett a Vidi II

Nem tudtuk kihasználni, hogy közel fél órán keresztül emberelőnyben játszottunk, így már a tizenhetedik percben kialakult a végeredmény.

Sárisápi Bányász - Videoton FC II 1-1 (1-1)

Videoton FC II: Mikola - Vachtler, Tar, Tamás, Jankovics, Farkas V., Károly, Papp, Varga, Sárközi, Nagy Zs., Varga (Molnár 75'), Sárközi

Gólszerző: Nagy Richárd (17') illetve Vachtler (10')

Sárga lap: Szabó (80') ill. Sárközi (29'), Varga (47'), Nagy (51'), Vachtler (70')

Piros lap: Bencsik (61')

Remekül kezdődött számunkra a találkozó, hiszen a hétközi Ligakupa-meccsen is eredményes Vachtler Csaba gyönyörű góljával már a 10. percben vezettünk. Az öröm azonban nem tartott sokáig, mindössze hét percig, ugyanis a hazaiak védője, Nagy Richárd egy szögletet követően fejesből egyenlített. Kisebb lehetőségeink adódtak még az első játékrészben, de végül döntetlennel vonulhattak pihenni a csapatok.

A második félidőben két komoly ziccerünk is volt, egyiket sem lőttük be. A 61. percben megfogyatkozott a Sárisáp, de a fél órás emberelőnyt sajnos nem tudtuk kihasználni. Ezzel a döntetlennel csapatunk a harmadik helyen áll a táblázaton, két ponttal lemaradva a listavezető Budaörs mögött, akik viszont egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Jövő héten hazai pályán a Csepelt fogadjuk, minden esélyünk megvan tehát a javításra a jelenleg 10. helyezett "Szigetlakók" ellen.

A csapat azon tagjai, akik pályára léptek szerdán Zalaegerszegen, ma is megállták a helyüket, tehát nem arról van szó, hogy esetleg sokat kivett volna belőlük a heti két mérkőzés fizikailag. Inkább fejben voltunk kicsit fáradtak, többen is rossz döntéseket hoztak a létszámelőnyös helyzetben, így nem tudtunk másodszor is előnybe kerülni a mérkőzésen.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news