TUDÓSÍTÁS

Bár vezetett, nem tudott nyerni a Vidi II

2-2-vel zárult a III. Kerületi TVE - Videoton FC II találkozó. Komjáti András csapata ezzel harmadik az NB III Duna csoportjában.

NB III Duna csoport, 17. forduló, Budapest

III. Kerületi TVE - Videoton FC II 2-2 (0-0)

III. Kerületi TVE: Kondor - Horváth Gábor, Prókai, Filó, Lóska, Móczó, Kocsis Balázs (Varga 65'), Kocsis Máté, Kaszai, Horváth Levente, Aranyos

Videoton FC II: Papp Marcell - Farkas, Vachtler, Tamás, Jankovics - Pápai, Varga (Molnár M. 67'), Papp Máté, Balog - Szabó Dávid, Vincze Viktor (Nagy Á. 59')

Gólszerzők: Kaszai Gábor (72', 75'), illetve Szabó D. (59'), Nagy Á. (80')

Sárga lap: Kocsis Balázs (40'), illetve Szabó D. (38'), Pápai (73')

Az NB III Duna csoportjának egyik középcsapatához látogatott a Vidi II szombat délután. Az első játékrész nem hozott túl magas színvonalú játékot, de helyzeteink azért így is akadtak. Szabó Dávid 50 méterről próbált a hazaiak kapujába emelni, miután észrevette, hogy a kapus kint áll, a labda végül a felső lécen csattant. Balog Gergő is közel állt a gólszerzéshez, de sajnos neki sem sikerült, a III. Kerület egy komolyabb lehetőséget tudott felmutatni 45 perc játék után.

A második félidőben mindkét csapat játéka feljavult, de még így is inkább az akarati tényezők domináltak. Szabó Dávid révén az 59. percben szereztük meg a vezetést, de alig negyed órával később, négy perc alatt fordítottak a hazaiak. A végén Nagy Ákos góljával döntetlenre hoztuk a meccset, de ha egy kicsit rutinosabban játszunk, nyerhettünk volna.

"Úgy tűnik, a balszerencs üldöz bennünket tavasszal, hiszen nem elég, hogy voltak sérültjeink a héten, a meccs előtt még Molnár Tibor is belázasodott. Ha figyelmesebben játszunk, simán megnyerhettük volna a meccset. 

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu/Kupeczik Krisztián

More news