ELLENFÉL-LES

Alaposan kicserélődött ETO vár ránk

Vasile Miriuta csapatától sokan távoztak télen, de jó néhány új arc érkezett. Kilenc felkészülési meccsükből négyet nyertek a zöldek.

A Győri ETO a tabella kilencedik helyéről várja a tavaszi folytatást, az eddigi 17 fordulóban hat győzelmet arattak, ötször döntetlent játszottak és hat vereséget szenvedtek, gólarányuk 25-21. A csapat legeredményesebb játékosa a 6 gólos Rudolf Gergely.

A téli átigazolási időszakban nagy mozgás volt a Rába-parton, tízen végleg, heten kölcsönben távoztak, öten érkeztek, és hat játékos felkerült az utánpótlásból. A legnevesebb távozók: Leandro Martínez, Dudás Ádám, Varga Roland, Rafe Wolf, Michal Svec. A legnevesebb érkezők: Valdica Brdarovszki (macedón, Peliszter), Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj), Luis Ibanez (argentin-horvát, Dinamo Zagreb). Kilenc edzőmeccset játszottak az elmúlt hetekben, négyszer győztek, háromszor ikszeltek és kétszer kikaptak.

A Győrrel legutóbb a 3. fordulóban találkoztunk, amikor az ősz egyik legizgalmasabb meccsén, hátrányból fordítva nyertünk 3-2-re. Az ETO Parkban 2013 augusztusában játszottunk utoljára, a végeredmény 1-1 lett, gólunkat Juhász Roland szerezte.

A vasárnap 16:30-kor kezdődő ETO - Vidi rangadóra ide kattintva tudnak online jegyet venni. A találkozóval kapcsolatos szurkolói információkat pedig itt találja!

 

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news