ELLENFÉL-LES

A tabella harmadik helyen álló Vasast fogadjuk

Az angyalföldiek szerdán a Magyar Kupában vereséget szenvedtek, de így is ott vannak a négy között.

A 2015/2016-os szezonban egészen az utolsó pillanatig kellett aggódniuk a Vasas szurkolóinak, hiszen csak a 33. körben sikerült bebiztosítania az első osztályú tagságot Michael Oenning csapatának. Ezt követően, az aktuális bajnoki idény kezdetén szinte villámrajtot vettek az angyalföldiek, akik sokáig vezették is az OTP Bank Liga tabelláját, ám tavasszal kicsit beragadtak, így jelenleg a harmadik helyről várják a szombati rangadót. 

A Vasas az elmúlt öt fordulóban mindössze a Mezőkövesdet tudta legyőzni, igaz, a Magyar Kupában idegenben nyertek az Újpest ellen 2-1-re, így hiába kaptak ki szerdán a lila-fehérektől a Hidegkuti Stadionban, így is ott vannak a legjobb négy között, ahol Tomiszlav Szivics együttesével, a Mezőkövesddel csapnak majd össze.

A piros-kékek az eddigi 25 forduló alatt 37 gólt szereztek és 26-ot kaptak, legeredményesebb támadójuk a hét gólos Ádám Martin - igaz, a szintén hétszer eredményes Gaál Bálint is az angyalföldieket erősíti, de ő még a Haladás színeiben zörgette meg az ellenfelek hálóit. A pontrúgásoknál kifejezetten veszélyes csapatnak számít a Vasas, korábbi hátvédünk, Vaskó Tamás például már ötször is eredményes volt a bajnokság során, pedig mindössze kilencszer volt a kezdőcsapat tagja. 

Author: Vidi.hu

Photo: vidi.hu

More news