Két helyszínen is találkozhattok a Vidivel a hétvégén

Szombaton 9.00-kor kezdődik az Aszalvölgyi Focikupa a Túrózsáki úti szabadidőparkban, 10.00-kor a "Nap a Nőkért - közös séta a mellrák ellen" program az Országalmánál. Mindkét helyszínen ott leszünk.

Szombaton 9.00-tól kilencedik alkalommal rendezik meg az Aszalvölgyi Focikupát a Túrózsáki úti szabadidőparkban. Az iskolások sportversenyén kívül számos programot kínál a nap: lesz nordic walking és egészségügyi szűrés, valamint Vidi-pontot is találtok majd a helyszínen, ahol arcfestést és tetoválást kérhettek, 11.00-tól pedig Stoplival készíthettek közös képeket! 

Szintén szombati esemény a "Nap a Nőkért" egészségprogram, 10.00-ra közös sétát hirdettek a szervezők, a menet az Országalmától indul. 13.00-ig különböző nőgyógyászati szűréseken is részt vehetnek az érdeklődők a Család és Nővédelmi Központban.

Klubunk hosszú évek óta támogatója a városi kampánynak, a jövő heti, Budapest Honvéd FC elleni hazai bajnokinkon kezdőjátékosaink rózsaszín pólót, a cserék és a szakmai stáb tagjai pedig rózsaszín szalagot viselnek majd.

A belvárosi felvonuláson, mely a Városház tér – Fő utca – Ady Endre utca – Mátyás király Körút – Liszt Ferenc utca útvonalon halad szombat délelőtt, a Vidit női csapatunk tagjai és Stopli képviselik.

Author: molfehervarfc.hu

Photo: molfehervarfc.hu

More news