Vidi II: Nem sikerült jól a bajnoki főpróba

A Veszprém a szünetben már 3-0-ra vezetett, végül négy góllal nyert a Vidi II ellen.

Vasárnap délelőtt a Veszprém ellen játszotta a Vidi II az utolsó téli felkészülési mérkőzését. Szalai Tamás vezetőedző az alábbi kezdőcsapatot küldte pályára: Gergely - Farkas, Horváth, Papp, Tóth -  Singh, Mohl, Kovács, Berekali - Hajdinger, Tóth

Pető Tamás együttese - amely az NB III-as bajnokságban a harmadik helyen áll - birtokolta többet a labdát, és a 20. percben már 2-0-ra vezetett a Veszprém. A folytatásban is a vendégek akarata érvényesült a pályán és a szünetig még egy gólt szereztek a piros mezben futballozó veszprémiek, így 3-0-ás előnnyel vonulhattak a rövid félidei pihenőre.

A második játékrészben Elek, Bozai, Tóth, Lehota és Menyhárt is lehetőséget kaptak Szalai Tamástól. Ebben a félidőben valamivel kiegyenlítettebb volt a játék képe, NB III-as csapatunk több szép támadást is vezetett, de komoly gólszerzési lehetőséget nem sikerült fiatal játékosainknak kialakítaniuk. A 85. percben a Veszprém egy kontra végén megszerezte a negyedik gólt is, így végül 4-0-ra nyert Pető Tamás csapata.

A Vidi II egy hét múlva a ZTE FC II ellen kezdi az NB III-as bajnokság tavaszi szezonját hazai környezetben. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek