Szabó Bence a Vidi új sportigazgató-helyettese!

Fiatal, de tapasztalt sportvezetővel erősödik a szakmai vonal.

Szerdától sportigazgató-helyettesként a MOL Fehérvár FC munkáját segíti Szabó Bence, aki a III. Kerületi TVE ügyvezető igazgatójaként dolgozott eddig.

Szabó Bence 1990. január 10-én született, édesapja, id. Szabó Bence olimpiai-, világ- és Európa-bajnok kardvívó, ő azonban a labdarúgást választotta gyermekkorában. Az Újpest, a Vasas és az Eger színeiben 17 NB I-es találkozón lépett pályára (egy gólt szerzett), a másodosztályban a Pécs, a Szigetszentmiklós és a Mosonmagyaróvár csapataiban is játszott.

A stoplist fiatalon elegánsabb viseletre cserélte, 2019-ben már a III. Kerületi TVE sportigazgatójaként dolgozott, a csapat a 2020/2021-es szezon végén feljutott az NB III-ból az NB II-be. 2020 januárjától 2022. október 31-ig pedig ügyvezetőként segítette a nagymúltú fővárosi klubot.

“Az elmúlt években nagyon fontos része lett az életemnek a III. Kerületi TVE, de szakmailag egy olyan feladat talált meg itt a Vidinél, amely nagyon megtisztelő és nagy kihívás is egyben. Juhász Rolanddal nagyon jól működött a közös munka Óbudán is, a Vidi elmúlt három mérkőzését már vele együtt tekintettem meg, a mai naptól kezdve pedig hivatalosan is azért dolgozom, hogy a klub minél sikeresebben szerepeljen” - mondta Szabó Bence a csapat szerdai edzését követően.

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek